ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο δήμος Αλίμου βρήκε τρόπο να “μπλοκάρει” τους βανδαλισμούς στην πόλη! (VIDEO)

Στην ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  και μίλησε για το τεράστιο θέμα των βανδαλισμών, στην πόλη.


Οι κάτοικοι του Αλίμου δυστυχώς σε καθημερινή βάση παρατηρούν φθορές και βλέπουν τεράστιες μουτζούρες και συνθήματα στους τοίχους που κάποιοι τα «βαφτίζουν» γκράφιτι.

Ο δήμαρχος μίλησε για τα περιστατικά αυτά, ενώ ανέλυσε τις ενέργειες που γίνονται από τη μεριά της δημοτικής αρχής, ώστε τα φαινόμενα αυτά να αποτελούν σύντομα παρελθόν.

Μεταξύ άλλων είπε: «Δυστυχώς ο Άλιμος είναι μία πόλη που δέχεται συνέχεια βανδαλισμούς και αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση και να μην ανεχόμαστε άλλο την κακή ποιότητα ζωής.

Ο ανισόπεδος κόμβος που ενώνει την λεωφόρο Ποσειδώνος με την λεωφόρο Αλίμου, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης μας και γενικότερα του λεκανοπεδίου, είχε μετατραπεί σε καμβά για κάθε είδους μουτζούρας, διότι άλλο το γκράφιτι και άλλο οι μουτζούρες και τα συνθήματα. Το γκράφιτι είναι μία υπέροχη τέχνη και εμείς το στηρίζουμε πάρα πολύ, δίνοντας χώρους για τους καλλιτέχνες να εκφραστούν, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνουμε φεστιβάλ γκράφιτι. Οπότε το γκράφιτι είναι κάτι όμορφο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτό λέξεις, μουτζούρες και συνθήματα.





Εμείς, όπως έχει συμβεί και σε άλλες χώρες, πρέπει να βάλουμε ένα τέλος, αφού εκτός από το άσχημο αισθητικά αποτέλεσμα, υπάρχει και ένα μεγάλο κόστος με τις συνεχόμενες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης των τοίχων. Έτσι αποφασίσαμε να πρωτοτυπήσουμε και να βάψουμε τον κόμβο με μπογιά ειδική για αντι-γκράφιτι. Είναι μία μπογιά που το σκούρο της χρώμα δεν προσφέρεται για γκράφιτι, ενώ έχει μία ειδική επίστρωση που όποιος προσπαθήσει να γράψει κάτι από πάνω, αυτό να καθαρίζεται πολύ εύκολα με νερό.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι χαρακτηριστική της προσπάθειας που γίνεται σε ολόκληρη την πόλη μας, αφού σύντομα με την ειδική αυτή μπογιά θα βαφτούν όλα τα σημεία που εμφανίζονται τέτοιες κακόβουλες πράξεις.
Στον Άλιμο προσπαθούμε να αποτινάξουμε την ακαλαισθησία και την κακογουστιά από κάθε γωνιά της πόλης μας. Δυστυχώς εκτός από τις μουτζούρες, ο δήμος μας είναι μία περιοχή με πολλούς βανδαλισμούς, έχοντας συχνά φαινόμενα με σπασμένες παιδικές χαρές και αυτοκόλλητα τοποθετημένα παντού, όπως πάνω σε πινακίδες και φανάρια. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει γιατί είναι κρίμα να υποβαθμίζεται συνεχώς η ποιότητα της ζωής μας».









αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια