ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αυτοκίνητα εισέρχονται στον πεζόδρομο του Λόφου Πανί

Αρκετά μηνύματα λάβαμε το βράδυ της Κυριακής και το πρωϊ της Δευτέρας από αναγνώστες σχετικά με είσοδο και κυκλοφορία αυτοκινήτων στον πεζόδρομο του Λόφου Πανί.



Δυστυχώς, διαπιστώσαμε ότι είχε αφαιρεθεί το λουκέτο στη μπάρα που αποτρέπει την είσοδο στα αυτοκίνητα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα οχήματα να κυκλοφορούν χθες στον πεζόδρομο, μερικά δε από ότι μας πληροφόρησαν οι αναγνώστες μας, είχαν φτάσει μέχρι το θέατρο.



Μερικά από τα μηνύματα:



Rosa C.

«Θέλω να αναφερθώ για αυτό που συμβαίνει στο λόφο Πανί σήμερα 22/02-20. Έχουν βγάλει την μπάρα που κλείνει την είσοδο στο πάρκο και αλώνιζαν με τα αυτοκίνητα στους πεζόδρομους. Για ποιό πράγμα τελικά έχουν γίνει όλα τα έργα αν κινδυνεύεις να κάνεις πεζοπορία;»



Panagiotis P.

«‘Ενα ερώτημα προς τον Δήμο και τον όποιο υπεύθυνο. Οι διάδρομοι πεζοπορίας στον λόφο Πανί είναι για πεζούς, ή για αυτοκίνητα διότι σήμερα το απόγευμα περπατώντας ήρθα μούρη με μούρη με αυτοκίνητο που κατέβαινε από το θεατράκι. Στην συνέχεια παρατήρησα αρκετά αυτοκίνητα που ανεβοκατέβαιναν στο ίδιο σημείο. Εκτός του κινδύνου που διατρέχουν οι πεζοί, καταστρέφεται και ο διάδρομος του οποίου,  την φθορά θα πληρώσουμε εμείς οι δημότες».





αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια