ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σ.Πέτσας: «Από τις 4 με 5 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς sms ή βεβαίωση»

Επιτέλους από τις 4 με 5 Μαΐου θα μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς να δίνουμε αναφορά σε κάνεναν.



Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικών του δηλώσεων, ανέφερε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται αύριο να ανακοινώσει το σχέδιο σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα που εκτείνεται από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ο κ.Πέτσας, ανακοίνωσε ότι 4 με 5 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς την χρήση sms ή την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι ταυτόχρονη η άρση των περιορισμών για να μετακινηθεί κάποιος εκτός νομού, αν μπορεί δηλαδή κάποιος να μεταβεί σε νησί ή τι χωριό του.

Για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις ισχύουν μέχρι τις 4 Μαΐου όπως και η απαγόρευση συνάθροισης περισσότερων των 10 ατόμων.

Όπως πρόσθεσε αυτή η παράμετρος θα ισχύει και για ένα χρονικό διάστημα μετά τις 4 Μαΐου.

Για τα σχολεία τόνισε ότι σκοπός είναι να ανοίξουν οι σχολικές βαθμίδες σταδιακά και θα αξιολογείται η πορεία του ανοίγματος της κάθε βαθμίδας.
Σε ότι αφορά τα καταστήματα λιανεμπορίου διευκρίνισε ότι θα ανοίξουν από τις 4 με 5 Μαΐου χωρίς τον περιορισμό που υπάρχει για παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ με βάσει τα τετραγωνικά μέτρα. Ωστόσο τα πολυκαταστήματα θα ανοίξουν σε μεταγενέστερο χρόνο.


Επεσήμανε τέλος ότι σε δεύτερη φάση θα μεταβούμε και σε άνοιγμα των εκκλησιών ενώ υπάρχει πρόγραμμα από την γ.γ αθλητισμού για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

#Γλυφάδα, #Η_Γλυφάδα_μας, #Ηλιούπολη, #Αργυρούπολη, #Ελληνικό, #Αττική, #Άλιμος, #Καλαμάκι,  #Ηλιούπολοι_Μαζί, #Πρώτα_η_Ηλιούπολη, #Ηλιούπολη_Πάμε_Μπροστά, #Η_Πόλη_που_Θέλω, #Ηλίου-Πόλις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια