ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ελεύθερος κυκλοφορούσε ο κορονοϊός στις ιδιωτικές κλινικές και δομές – «Αχίλλειος πτέρνα» της κυβέρνησης


Σε «αχίλλειο πτέρνα» για την κυβέρνηση, στην αποτελεσματική μέχρι τώρα προσπάθειά της να αποτρέψει τη διασπορά του κορονοϊού, τείνουν να εξελιχθούν δομές μεταναστών, οίκοι ευγηρίας και ιδιωτικές κλινικές.



Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ενώ οι επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο αυτό, όχι μόνο δεν είχαν ληφθεί προληπτικά μέτρα, αλλά οι αρμόδιοι υπουργοί έδειξαν να αιφνιδιάζονται με τις διαστάσεις που άρχισε να παίρνει το πρόβλημα. Κι από την περασμένη Πέμπτη άρχισαν… να τρέχουν και να μη φτάνουν! Στην προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση μπήκε και η δικαιοσύνη καθώς με εισαγγελική εντολή άρχισαν έρευνες για τις ιδιωτικές κλινικές.

 Οι δραματικές εξελίξεις στο Κρανίδι, αλλά κυρίως σε Περιστέρι («Ταξιάρχαι») και Γλυφάδα («Κασταλία») –με δεκάδες κρούσματα και θανάτους– έδειξαν ότι ο κίνδυνος μιας μαζικής μετάδοσης του ιού δεν είναι απλά ορατός, βρίσκεται προ των πυλών, καθώς εκτός από τους ασθενείς θετικοί στον ιό βρέθηκαν γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στις κλινικές, που όλο το προηγούμενο διάστημα ήρθαν σε επαφή με δεκάδες πρόσωπα, συγγενικά και φιλικά.

 Ορισμένοι δε από τους γιατρούς δέχτηκαν ασθενείς στα προσωπικά τους ιατρεία, προχώρησαν και σε μικροεπεμβάσεις. Πέρα από τα κρούσματα που καταγράφονται, ήδη θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί και ο αριθμός των θανάτων, δεδομένου ότι στις κλινικές φιλοξενούνται άτομα μεγάλης ηλικίας και με υποκείμενα νοσήματα. Στο μεταξύ, οπτικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα από το εσωτερικό του ξενοδοχείου στο Κρανίδι, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, κυρίως από την Αφρική, έδειξαν ότι παρά τον συναγερμό που σήμανε τις προηγούμενες ημέρες κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρείται.

 Αντί να βρίσκονται απομονωμένοι στα δωμάτιά τους, στο πλαίσιο της 14ήμερης καραντίνας, οι πρόσφυγες συνωστίζονται κατά ομάδες σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου. Χωρίς μάσκες και προστατευτικά γάντια. Την ίδια στιγμή τέσσερις από τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη δομή της Μαλακάσας «δραπέτευσαν», γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά όσον αφορά την αποτελεσματική φύλαξη της δομής από την Ελληνική Αστυνομία. 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

#Γλυφάδα, #Η_Γλυφάδα_μας, #Ηλιούπολη, #Αργυρούπολη, #Ελληνικό, #Αττική, #Άλιμος, #Καλαμάκι,  #Ηλιούπολοι_Μαζί, #Πρώτα_η_Ηλιούπολη, #Ηλιούπολη_Πάμε_Μπροστά, #Η_Πόλη_που_Θέλω, #Ηλίου-Πόλις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια