ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αυτά τα σινεμά θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου

Λίγα 24ωρα έμειναν για να απολαύσουμε ξανά σινεμά στην μεγάλη αίθουσα, καθώς 37 θερινά σινεμά (τα 29 στον Νομό Αττικής) ετοιμάζονται να λειτουργήσουν την Δευτέρα 1 Ιουνίου, σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής του Υπουργείου Υγείας, αλλά και τις φρέσκιες διαφοροποιήσεις στους κανονισμούς από το Υπουργείο Πολιτισμού που διάβασατε πριν λίγες ώρες εδώ.


Σύμφωνα με την έρευνα του MOVE IT λοιπόν:

Την Δευτέρα 1 Ιουνίου θα λειτουργήσουν 29 θερινά σινεμά στον Νομό Αττικής.

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» συνεχίζεται από 1η Ιουνίου στο Κάρμεν των Αμπελοκήπων, στην Αίγλη του Χαλανδρίου, στο Τριανόν της Κοδριγκτώνος με την ανοικτή του οροφή, στον Φλοίσβο της Μαρίνας Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και στο Άλεξ στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Την «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή θα προβάλουν από την Δευτέρα 1η Ιουνίου, η Αίγλη στο Ζάππειο, η Ακτή στην Βουλιαγμένη, ο Αμύντας στον Υμηττό, το Αττικόν Άλσος στο Γαλάτσι, η Μαριλένα στην Γλυφάδα και το Cool Τύμβος στον Μαραθώνα, μαζί με το «Joker» του Τοντ Φίλιπς.

Με τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν Χο θα ξεκινήσουν το φετινό πρόγραμμά  τους από την Δευτέρα 1η Ιουνίου, το Ψυχικό, το Άνοιξις στο Ηράκλειο, η Λάουρα στο Παγκράτι, η Παλλήνη και τα Παναθηναια στη Νεάπολη Εξαρχείων, μαζί με τον «Απόστρατο» του Ζαχαρία Μαυροειδή, ο οποίος θα προβάλλεται και στο Άρτεμις του Παπάγου.

Η Αλεξάνδρα στο Χαλάνδρι προβάλλει το «Ραντεβού στο Belle Epoque» του Νικολά Μπεντός, η Φιλοθέη το «Dark Waters» του Τοντ Χέινς, η Αβάνα το «Knives Out» του Ρίαν Τζόνσον, όπως και το Άλσος στη Νέα Φιλαφέλφεια.

Η Ηλέκτρα στα Πατήσια θα ξεκινήσει με το «The ballad of Richard Jewell» του Κλιντ Ιστγουντ, ο Γέρακας με τον «Εξαφανισμένο» του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν, το Στέλλα στην Κυψέλη με το «Βαμμένο Πουλί» του Βάκλαβ Μαρχούλ, μαζί με την τελευταία μικρού μήκους του Βασίλη Κεκάτου «Όταν Κοιμάσαι ο Κόσμος Αδειάζει».

Το Αμίκο στο Χαλάνδρι θα προβάλει το «Κατηγορώ» του Ρομάν Πολάνσκι, η Ρία στην Βάρκιζα το «Official secrets» του Γκάβιν Χουντ, ο Μίμης Φωτόπουλος στο Μαρούσι θα παίζει σε διπλό ταμπλό με «Jojo Rabbit» του Τάικα Ουαϊτίτι και «1917» του Σαμ Μέντες, όπως και το Όνειρο στου Ρέντη με «Onward» της Pixar και «Τhe gentlemen» του Γκάι Ρίτσι.

Ο Παράδεισος στον Κορυδαλλό ξεκινάει με δωρεάν προβολές: «Το αριστουργημά μου» του Γκαστόν Ντιπράτ (1/6), Φθηνά Τσιγάρα & 4 Μαύρα Κοστούμια του Ρένου Χαραλμπίδη (2/6) και «Μην ενοχλείτε παρακαλώ» του Πατρίς Λεκόντ (3/6).

 

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα ανοίξουν:

Στην Θεσσαλονίκη: Το Αλεξ («Official Secrets» του Γκάβιν Χουντ),  η Αύρα («Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη), το Ελληνίς («Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη) και το Νάταλι («Κατηγορώ!» του Ρομάν Πολάνσκι).

Το Αττικόν στα Χανιά προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, ο Ορφέας στην Κω επίσης την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη και το «The call of the wild» του Κρις Σάντερς, η Βάλια στο Αργος προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, ενώ το Cine Negas της Ζακύνθου προβάλλει τα «Onward» της Pixar και «The invisible man» του Λι Ουάνελ.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου, θα ανοίξουν: η Λιλά στα Πατήσια, το Ελληνίς στους Αμπελόκηπους, η Ριβιέρα στα Εξάρχεια, το Λαϊς στο Γκάζι, το Αριάν στην Κηφισιά, η Μαργαρίτα στο Χαλάνδρι, το Βοξ στα Εξάρχεια, το Εκράν στους Αμπελόκηπους, η Νέα Μασκώτ στον Ταύρο, ο Κήπος στο Μοσχάτο, το Πέραν στο Περιστέρι, η Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή, τα Βοτσαλάκια στην Καστέλλα Πειραιά, το Όασις στο Παγκράτι, το Σινέ Βάρκιζα, η Αλόμα στην Αργυρούπολη και το Σινέ Θησείο.

Δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει φέτος το Σινέ Παρί στην Πλάκα… Περισσότερα γι'αυτό εδώ.

 πηγη









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια