ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επική ατάκα έδωσε ο Παντελής Καναράκης σε ρεπόρτερ για τον κορονοϊό

Τι είπε ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός;

Με αφορμή την πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα μίλησαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Παντελής Καναράκης στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα”.



Ο δημοφιλής ηθοποιός, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να κρύψει την έντονη αμηχανία του για τις νέες συνθήκες που γίνονται πια οι τηλεοπτικές δηλώψεις λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό!

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Καναράκης πήρε τον λόγο από την αγαπημένη του φίλη και συνεργάτιδα για να τονίσει πως “για μένα δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω σε drive in συναυλία! Έχω κάνει και με την Τζένιφερ Λόπεζ και με την Lady Gaga στην Αμερική, αλλά τώρα είπα να στηρίξω εδώ την κοπέλα. Επειδή το έχει ανάγκη ο κόσμος και η κοπέλα”.

 

“Εντάξει, σας βλέπω με τις μάσκες και νομίζω ότι θα με εγχειρήσετε! Όχι ότι θα κάνω δηλώσεις” συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο γνωστός κωμικός ενώ παράλληλα η Νατάσα Θεοδωρίδου έσπευσε να του φορέσει μια μάσκα προστασίας.


 “Νομίζω πως αυτή η συναυλία θα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Έτσι κι αλλιώς η φιλία με τη Νατάσα είναι εμπειρία και περιμένω το επόμενο να με πάει σε μια βουνοπλαγιά, να με ρίξει κάτω και να μου πει πως εδώ θα εμφανιστούμε” πρόσθεσε ο Παντελής Καναράκης.

πηγη









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια