ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θεοχάρης: Προτάξαμε την αξία της ζωής, ανοίξαμε πρώτοι τον τουρισμό


Σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού, η κατάσταση είναι δύσκολη, συναρτώντας τουρισμό και κορωνοϊό.

 

«Είμαστε σε σημείο που η τουριστική κίνηση δεν ξεκίνησε ακόμα. Θα ζήσουμε για κάποιο διάστημα σε πλαίσιο υγειονομικών αποφάσεων. Για να σταθεί μια οικονομία στα πόδια της, πρέπει να σταθεί μόνη της. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με επιδοματική πολιτική. Η κυβέρνηση όταν ήρθε η κρίση προέταξε την υγεία των ανθρώπων. Η αξία της ζωής είναι πάνω απ’ όλα. Δεν μπορεί να εκμηδενιστεί η υγειονομική επιτυχία» τόνισε σχετικά.

 

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το κράτος στάθηκε αρωγός σε επιχειρήσεις και εργαζομένους.

 

«Στήριξη των εργαζομένων υπήρξε. Με μείωση ενοικίων, με αναστολή ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων και μια σειρά από άλλα μέτρα. Μπήκαμε σε υγειονομική κρίση. Έπρεπε να παρθούν μέτρα για να σωθούν οι συνάνθρωποί μας. Την ίδια στιγμή λάβαμε μέτρα ώστε να στηριχθούν οι εργαζόμενοι και να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις» σημείωσε, κάνοντας λόγο πως η Ελλάδα άνοιξε πρώτη στην Ευρώπη τον τουρισμό «με ασφάλεια, και προκειμένου να υπάρχουν και κάποια έσοδα».

 

Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο «εισαγόμενων» κρουσμάτων κορωνοϊού λόγω τουρισμού, ο κ. Θεοχάρης, επισήμανε ότι η Ελλάδα «ανοίγει προσεκτικά τον τουρισμό της, με πραγματοποίηση τεστ και υγειονομικά πρωτόκολλα για να μη διασπαρεί η νόσος στον γενικό πληθυσμό».

 

Τέλος, υποστήριξε ότι το υπουργείο Τουρισμό, εξετάζει το πώς θα απασχοληθούν οι 700.000 άμεσα και έμμεσα εργαζόμενοι στον τουρισμό.

πηγη

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια