ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αγιασμός στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΝΟΑ


Την Κυριακή 12 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των νέων εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (ΕΝΟΑ).

 

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε έναν όμορφο και ευρύχωρο χώρο  μέσα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αγ. Κοσμά (ΕΑΚΝ).

 

Συγχρόνως με τον Αγιασμό πραγματοποιήθηκε Αναγόρευση της Αυτού Μακαριότητας Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου Β΄ως Επίτιμο Μέλος του Ομίλου, όπως επίσης και αδελφοποίηση του ΕΝΟΑ με τον Αθλητικό Σύλλογο Βόλου "Η Δημητριάς".

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΕΝΟΑ Ρότζερ Γκαττ, ο οποίος δήλωσε πολύ συγκινημένος που μετά το κλείσιμο των εγκαταστάσεων το 2018, ο ΕΝΟΑ απέκτησε την καινούργια στέγη του και γι αυτό ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη -που στήριξε με την αγάπη του, συμπαραστάθηκε για εύρεση νέας στέγης και ενίσχυσε οικονομικά- , αλλά και όλους όσους βοήθησαν.


Ο ΕΝΟΑ - είπε ο Πρόεδρος κ. Γκαττ– ξεκίνησε το 1965  από μία μικρή ομάδα στο Ναυτικό Όμιλο Αλεξάνδρειας και έχει 55 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας.  Είπε επίσης, ότι ο ΕΝΟΑ θα βρίσκεται μέσα στην επένδυση που πρόκειται να γίνει και έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τα στελέχη της LAMDA Development.

 

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια για την Αναγόρευση του Μακαριότατου ως Επίτιμο μέλος του ΕΝΟΑ, συγχαρητήρια για την αδελφοποίηση και συγχαρητήρια σε όλους όσους πάλεψαν για να βρει ο ΕΝΟΑ νέα στέγη, «μπράβο στις δυνάμεις σας, να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, γιατί ο Άλιμος και γενικά τα Νότια Προάστια χρειάζονται και άλλες νίκες, και άλλες διακρίσεις».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Αντώνιος, ως εκπρόσωπος κυβέρνηση ο Γενικός Γρφαμματέας του Υπ. Εσωτερικών Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Κώστας Μιχαηλίδης, η Πρόεδρος του ΕΑΝΚ Αγίου Κοσμά Μερόπη Μοσχογιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής, Πρόεδροι Συλλόγων, Ομίλων και Ομοσπονδιών, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αλεξόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωντ/νος Φαλιέρος, ο Πάτερ Δημήτριος Κοτρώτσος, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΕΝΟΑ Έφη Παπαδήμα, μέλη και αθλητές του Δ.Σ. του ΕΝΟΑ, όπως επίσης και οι Ολυμπιονίκες, Χρύσα Μπισκιτζή, Βασίλης Πολύμερος, Σπύρος Γιάνναρος.




alimosonline.gr

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια