ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καθαρισμός παραλίας στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την περασμένη Δευτέρα, 29/6 πραγματοποιήθηκε η πρώτη περιβαλλοντική μας δράση της We4all μετά την πανδημία στην παραλία Λιμανάκια, όπου και πετύχαμε κάτι απίστευτο.


Σχεδόν 70 άτομα με τις ίδιες αξίες και την ίδια αγάπη και φροντίδα για το περιβάλλον συγκεντρώθηκαν σε αυτό το μέρος κρατώντας σάκους σκουπιδιών και, φορώντας γάντια και μάσκες, καθάρισαν την παραλία που όλοι τους χρησιμοποιούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όταν φτάσαμε εκεί, παρατηρήσαμε σημαντική ποσότητα σκουπιδιών πεταμένα σε κοντινά σημεία από την παραλία όπως σε θάμνους αλλά και στην ίδια την παραλία. Η αποστολή μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα να σεβόμαστε το περιβάλλον, να βοηθάμε τον πλανήτη Γη και να υπενθυμίζουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας πριν είναι πολύ αργά για να δράσουμε. Για όλο το απόγευμα καθαρίζαμε τα σκουπίδια που καταστρέφουν τη γραφική αυτή παραλία των Αθηνών. Παραλήφθηκαν 70 σακούλες απορριμμάτων και ανακύκλωσης, ενισχύοντας την καμπάνια μας #pickatrashchallenge. Ωστόσο, το όραμά μας είναι να δούμε την ανθρωπότητα να συνυπάρχει ως μια μεγάλη οικογένεια σε αρμονία με τη φύση και άλλες μορφές ζωής. Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο κ.Βαμβασάκη για την συνεργασία και που με την βοήθεια του Δήμου συνέλεξαν τις σακούλες.



Δεν είναι ποτέ αργά για να αρχίσουμε να φροντίζουμε το περιβάλλον μας πιο εντατικά. Στην ουσία φροντίζουμε για το ίδιο μας το σπίτι. Εάν το προσέχουμε εμείς θα μας προσέχει και το ίδιο. Τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί. Εάν δεν προσπαθήσουμε, έχουμε ήδη χάσει.  Σας θέλουμε μαζί μας στις δράσεις μας και επιθυμούμε την υποστήριξή σας!
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.we4all.com ή μέσω των social media (Instagram : we4all_official, facebook: we4all).       



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια