ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αντιδράσεις από το ΚΚΕ γιατί τα συνεργεία του δήμου Αλίμου καθάρισαν τις κολώνες από τις παράνομες αφίσες

Ανακοίνωση ΚΟΒ Αλίμου του ΚΚΕ: Όπως διαβάσαμε σε δημοσιεύματα τοπικών sites (notia.gr – alimosonline.gr) η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου,


υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Αρτέμη Καραμολέγκου, καθαρίζει σήμερα 07/07/2020 κολόνες, στάσεις, πινακίδες και τα ΚΑΦΑΟ του Αλίμου από παράνομες αφίσες και αυτοκόλλητα. Δεν ξέρουμε ποιες άλλες αφίσες και αυτοκόλλητα καθάρισε η Υπηρεσία Περιβάλλοντος, πάντως όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα δημοσιεύματα επιδεικτικά «καθαρίζεται» ο Άλιμος από τις αφίσες του ΚΚΕ. Είναι αυτές οι αφίσες του ΚΚΕ, που θέλουν να διαδώσουν ένα δίκαιο λαϊκό αίτημα: «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ».

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η ζέση της δημοτικής αρχής «να καθαρίσει» με αυτόν τον τρόπο τον Άλιμο και να προστατεύσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα που αλωνίζουν στις παραλίες μας.

Είναι καθαρό ότι: ή οι εργαζόμενοι και ο λαός της Αττικής θα χαίρεται δωρεάν καθαρές παραλίες με υποδομές ή αυτές θα μετατραπούν στις «πίσω αυλές» μεγάλων ξενοδοχείων και μαγαζιών.

Πόσο μάλλον φέτος, που λόγω των αντιλαϊκών μέτρων που εφάρμοσε η κυβέρνηση με αφορμή την πανδημία, φέτος που προστέθηκαν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες στην λαϊκή οικογένεια, φέτος που εκατοντάδες χιλιάδες γονείς εξάντλησαν την κανονική τους άδεια μέσα στην καραντίνα, το δίλημμα είναι πιο επιτακτικό. Κέρδη για τους λίγους του τουριστικού κεφαλαίου, ή ικανοποίηση των αναγκών για αναψυχή του εργαζόμενου λαού; Σε αυτό το δίλημμα η δημοτική αρχή απάντησε για άλλη μια φορά  με σαφήνεια και πήρε θέση μαζί με τους επιχειρηματίες που λυμαίνονται  της παραλίες της Αττικής. Γι’ αυτό κατεβάζει τις αφίσες του ΚΚΕ, που στέκεται πάντα μπροστά  στους αγώνες  για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή και τονίζουμε: Καμία κίνηση δίωξης της πολιτικής δράσης δε θα περάσει! Μπορεί ο δήμαρχος να συντονίζεται άριστα με τις επιδιώξεις της κυβέρνησης για καταστολή του εργατικού λαϊκού κινήματος,  μπορεί να θεώρησε ότι βρήκε ευκαιρία τώρα που η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τον περιορισμό – απαγόρευση των διαδηλώσεων να φιμώσει την φωνή του ΚΚΕ, αλλά λογαριάζουν χωρίς το λαό, (γιατί με τον μεγαλο-ξενοδόχο μια χαρά φαίνεται ότι λογαριάζουν).

Το ΚΚΕ θα είναι πάντα μπροστά στις λαϊκές διεκδικήσεις και γι’ αυτό θα μας βρίσκουν απέναντι τους!

ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ!

Κ.Ο.Β ΑΛΙΜΟΥ  

Για-την-επιχείρηση-κατεβάσμ... by Μελέτης Μανωλάκέλλης on Scribd

notia.gr

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια