ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

“Ζώνες ασφαλείας” και το φετινό καλοκαίρι στις παραλίες του Αλίμου


Πλωτήρες ανάπαυσης λουόμενων “Catch a breath” για να σε βοηθήσουν εάν αισθανθείς κόπωση δυσφορία, αδιαθεσία, ή αντιμετωπίσεις δυσκολία κατά τη διάρκεια που κολυμπάς, τοποθετήθηκαν και αυτό το καλοκαίρι, στις ελεύθερες παραλίες του Αλίμου και στην οργανωμένη πλαζ “Ακτή του Ήλιου”.


Κολύμπησε προς τον πλησιέστερο Πλωτήρα
Κρατήσου από την ειδική αντιολισθητική λαβή
Πάρε μια ανάσα!
Περίμενε να έρθει βοήθεια η μέχρι να αισθανθείς καλύτερα
Το ατομικό μέσο πρόληψης στο αεροπλάνο και στο αυτοκίνητο, είναι η ζώνη ασφαλείας. Στη θάλασσα είναι ο πλωτήρας για τους λουόμενους! Η βιβλιογραφία είναι αποκαλυπτική ως προς την τοποθεσία που πραγματοποιούνται οι περισσότεροι πνιγμοί. Τα περιστατικά πνιγμού σπανίως συμβαίνουν μετά τα 50μ (Surf Life Saving Association Australia, 1985). Μάλιστα, το 90% των πνιγμών συμβαίνει στα πρώτα 10μ από την ακτή (Orlowski & Szpilman, 2001). Έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιβεβαιώνει ότι το 55% των πνιγμών συμβαίνει στα πρώτα 3μ, ενώ στην περίπτωση των παιδιών ακόμα και σε μικρότερο βάθος που αντιστοιχεί στο ύψος τους (Stallman, 2008). Τα παραπάνω σημαίνουν ότι κάθε κυβερνητική ή μη παρέμβαση, για να έχει επιτυχία, πρέπει να βασιστεί στα επιστημονικά δεδομένα και να εισηγηθεί λύσεις εκεί ακριβώς που υπάρχει το πρόβλημα.

Ο Πλωτήρας Ανάπαυσης Λουομένων “Catch a breath” είναι μία πλευστική συσκευή γενικής ασφάλειας, η οποία βρίσκεται σταθερά τοποθετημένη εντός του λουτρικού χώρου. Έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη “Water Salvation” και βασίζεται σε μία καινοτόμα ιδέα που συμβάλλει στην πρόληψη τραυματισμών στη θάλασσα. Προσφέρει μία νησίδα ασφαλείας στο λουόμενο που αισθάνεται κόπωση, δυσφορία ή αδιαθεσία και κολυμπά σε μικρή απόσταση από την ακτή, σε βάθος μεγαλύτερο των 2 μέτρων και σε συνθήκες μέχρι και 8 Beauforts.

notia.gr

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια