ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μετά τις καταστροφές πήγαν να κάψουν το 1ο Λύκειο Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Πριν από λίγες μέρες προξένησαν καταστροφές στην τουαλέτα για τους μαθητές με κινητικά προβλήματα. Χθες το βράδυ έβαλαν φωτιά σε αίθουσα διδασκαλίας στον δεύτερο όροφο του σχολικού συγκροτήματος.

 

Γείτονες είδαν στις 22:20 το βράδυ να βγαίνουν καπνοί από το σχολείο και αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Επιτόπου έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα οι οποίοι φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες μπήκαν στην αίθουσα και κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο πριν να πάρει διαστάσεις και προκαλέσει μεγάλη καταστροφή.


 


Οι γνωστοί – άγνωστοι δράστες είχαν βάλει φωτιά στην έδρα των καθηγητών. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ “χτένισαν” την περιοχή αλλά οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βέργης, υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος ενημέρωνε συνεχώς τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη για τις εξελίξεις. Ο δήμαρχος, χθες είχε μιλήσει σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ALPHA «Ώρα για Μελέτη» και είχε πει ότι ετοιμάζει φάκελο για να τον στείλει στον εισαγγελέα.


Στην εκπομπή του ALPHA «Ώρα για Μελέτη», μίλησε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης για τους βανδαλισμούς σε σχολεία της πόλης, με αφορμή το βίντεο που δείχνει νεαρούς να προκαλούν καταστροφές στην τουαλέτα για μαθητές με κινητικά προβλήματα, στο 1ο Λύκειο.

 

“Tο επόμενο βράδυ μπήκαν σε αίθουσα και έβαλαν φωτιά” είπε ο δήμαρχος “Οι γείτονες φωνάζουν καλούν το 100, αλλά η αστυνομία είναι απούσα. Μπήκαμε εμείς στην διαδικασία να κάνουμε τους ντεντέκτιβ, μαζεύουμε στοιχεία και ετοιμάζουμε φάκελο που θα στείλουμε στον εισαγγελέα.

 

Ήδη έχουμε βάλει σε όλα τα σχολεία δυνατό φωτισμό Led, συστήματα συναγερμού και κάμερες με ένδειξη ότι γράφουν μόνο τη νύχτα.

 

Θα πρέπει να σας πω ότι έχω γίνει δέκτης διαφόρων σχολίων, ότι οι κάμερες γράφουν και την ημέρα, ότι κάνουμε τα σχολεία Big Brother και διάφορα άλλα περίεργα. Στο σπίτι μας γιατί βάζουμε κάμερες; Στα σχολεία που το βράδυ δεν λειτουργούν γιατί δεν πρέπει να καταγράφουμε όσους μπαίνουν μέσα είτε για να κλέψουν είτε για να κάνουν βανδαλισμούς.

 

Στο συγκεκριμένο σχολείο (1ο Λύκειο) τις ημέρες των καταλήψεων ξήλωσαν τα καλώδια και έσπασαν τις κάμερες. Σε διπλανό σχολείο είχαμε πάλι βανδαλισμούς, υπήρχαν κάμερες και μόλις πήγαμε να πάρουμε το βίντεο, διαπιστώσαμε ότι είχαν βγάλει από την πρίζα το σύστημα”.












notia.gr


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια