ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Αλίμου

 


Μετά την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανο Διαμαντή, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και Περιφερειακό Συμβούλου Νοτίου Τομέα, Χρήστο Θεοδωρόπουλο.


Από τη Ν.Δ Αλίμου και την ΟΝΝΕΔ Αλίμου κατέθεσε ο Άκης Πεζάς, ακολούθησε ο πρώην Υπουργός και Διευθυντής Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο αναπληρωτής -συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Αλίμου Αντώνης Τζίμος, ο επικεφαλής της παράταξης «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι» και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Χαρίτος και τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγώνας για τον Άλιμο» Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 

Αμέσως μετά την κατάθεση των στεφάνων ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης πήρε τον λόγο και μίλησε για την σημερινή μέρα, τον συμβολισμό της, ενώ προσπάθησε περάσει και ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας. «Είμαστε ελάχιστοι σήμερα εδώ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών του κορωνοϊου

 

. Είμαστε όμως εδώ για να γιορτάσουμε την επέτειο του αγώνα του 1940. Μία επέτειο με διπλό συμβολισμό και ξεκάθαρο μήνυμα.Συμβολίζει την άρνηση στον ολοκληρωτισμό, την αντίσταση στην τυραννία, την κατάφαση στην ελευθερία και την εθνική αξιοπρέπεια.

Το μήνυμά της είναι πως ο τόπος μας είναι θαυματουργός όταν ο λαός είναι μονιασμένος. Όπως και οι αγωνιστές τότε κατάφεραν το αδύνατο, να νικήσουν -μία χούφτα άνθρωποι- τη δύναμη του πανίσχυρου, φασιστικού άξονα, έτσι και εμείς μπορούμε να νικήσουμε κάθε εμπόδιο αρκεί να εμπνευστούμε από την αγάπη για την πατρίδα και την ελευθερία.

 

Κάποιος, βλέποντας την εικόνα μας σήμερα, ελάχιστα άτομα μπροστά στο Μνημείο των Πεσόντων, θα μπορούσε να γίνει δυσοίωνος. Όμως για μένα, όλο αυτό το θέαμα είναι εντυπωσιακό και συγκινητικό. Μας αξίωσε ο Θεός και φέτος να τιμήσουμε τους προγόνους μας και να γιορτάσουμε τον αγώνα για την ελευθερία. Θα τα καταφέρουμε και τώρα.

Με λογική, με όνειρο, με ψυχραιμία και ελπίδα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η μαθήτρια του 1ου Λυκείου Αλίμου, Μιλένα Λασκαρίδη, η οποία εκφώνησε τον Πανηγυρικό της Ημέρας, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

notia.gr


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια