ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δημοτική Συνεργασία: Τo ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ απ' το ΚΕΦΑΛΙ

 


Τον Ειδικό Συνεργάτη του Γιάννη Κωνσταντάτου, Φώτη Μάνταλο, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου για την απαράδεκτη, προσβλητική και εξωθεσμική - έκνομη συμπεριφορά του απέναντί τους.


Η καταγγελία γίνεται από το σωματείο και την ομοσπονδία τους.

Ως παράταξη έχουμε δημόσια κριτικάρει τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ειδικά για τις παρεμβάσεις του στη λειτουργία των παιδικών σταθμών, ακόμη από την προηγουμένη δημοτική περίοδο.

Ωστόσο, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι.

Θα αλλάξει τώρα; Θα μπορέσουν να συμμαζέψουν, έστω τις πιο ακραίες και προκλητικές συμπεριφορές τους;

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως η αλαζονεία και η αντίληψη ότι ο Δήμος είναι ιδιοκτησία τους, είναι κάτι που χαρακτηρίζει συνολικά - με ελάχιστες εξαιρέσεις - τη δημοτική αρχή με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Κωνσταντάτο.

Παραθέτουμε στη συνέχεια ολόκληρη την καταγγελία των εργαζομένων:

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗΣ

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2020

Αριθμ. Πρωτ.: 561

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.), καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Μάνταλο Φώτη για την απαράδεκτη, προσβλητική και παρεμβατική συμπεριφορά του στους εργαζόμενους του Δήμου και στα Υπηρεσιακά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Συλλόγου Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης που έχει αποσταλεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Μάνταλος Φώτης, παρεμβαίνει κατ' εξακολούθηση στο έργο των υπαλλήλων απρόκλητα και με χαρακτηριστικά ανάρμοστη συμπεριφορά, δίνοντας τους κατευθύνσεις και εντολές παρακάμπτοντας την ιεραρχία, Διευθυντές και Προϊσταμένους.

Η αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά του "συμβούλου", που προσπαθεί εκφοβίζοντας να επιβάλλει τις απόψεις του στους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες του Δήμου, έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυσάρεστο κλίμα με αποτέλεσμα ο Σύλλογος εργαζομένων να γίνεται πολύ συχνά δέκτης παραπόνων και καταγγελιών σε όποιο τομέα και αν του έχει ανατεθεί από τον Δήμαρχο.

Ο Σύλλογος έχει καταγγέλλει και στο παρελθόν τον εν λόγω Ειδικό Συνεργάτη στο Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης με σκοπό τη συμμόρφωση του αναφορικά με την συμπεριφορά του αλλά και τον περιορισμό του αποκλειστικά και μόνο στην άσκηση των καθηκόντων του, αλλά δυστυχώς πάρα τις υποδείξεις, ο κύριος Μάνταλος συνεχίζει απρόσκοπτα την ίδια απαράδεκτη τακτική.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α., καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης να μην δέχονται τις παρεμβάσεις του και να αντισταθούν ενάντια σε πρακτικές και τακτικές που απαξιώνουν την Υπηρεσιακή τους υπόσταση ενώ πολλές φορές λόγω της διοικητικής του άγνοιας, υπονομεύουν την σύννομη λειτουργία του Δήμου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α., καλεί τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης, να παρέμβει άμεσα και να επαναφέρει στην τάξη τον Ειδικό του Συνεργάτη, για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την προστασία των εργαζομένων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους."


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια