ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο ΣΠΑΥ καθαρίζει τα φρεάτια στις παρυφές του Υμηττού

 

Σε καθαρισμό φρεατίων που βρίσκονται σε σημεία κοντά στο βουνό και δέχονται χώματα και φύλλα, προχωρούν συνεργεία του ΣΠΑΥ. 



Η διαδικασία καθαρισμού ξεκίνησε σήμερα από τη Γλυφάδα και θα συνεχιστεί και στους 11 Δήμους του Συνδέσμου. 

"Ενεργοποιήσαμε το σχέδιο για τον καθαρισμό των Φρεατίων στα σημεία επαφής του βουνού με τον αστικό ιστό" δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. "Τα συνεργεία του ΣΠΑΥ εργάζονται ασταμάτητα, ώστε τα φρεάτια να είναι καθαρά και να μπορούν να δεχθούν τα νερά καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα" τόνισε.

Στοχευμένες δράσεις αναβάθμισης και συντήρησης του Υμηττού 

Ο ΣΠΑΥ πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων δράσεων για τον Υμηττό που σκοπό έχουν να διατηρήσουν το βουνό καθαρό και ασφαλές για τους πολίτες. 

Στις 26 Νοεμβρίου πραγματοποίησε επιχείρηση καθαρισμού στο βόρειο και κεντρικό Υμηττό σε πάνω από 100 σταθμούς σε μονοπάτια, και σημεία υψηλής επισκεψιμότητας, ενώ συνεχίζεται απρόσκοπτα και το πρόγραμμα αναδασώσεων. 

Παράλληλα με τις αναδασώσεις και τον καθαρισμό του Υμηττού ξεκίνησαν και στοχευμένες ενέργειες ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών που περπατούν στο βουνό με τους τετράποδους φίλους τους.

Στόχος να διατηρούνται καθαρά τα μονοπάτια και οι δασικοί δρόμοι με σεβασμό προς όλους όσους απολαμβάνουν τον Υμηττό.




vimaonline.gr

 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια