ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συγχαρητήρια του Βουλευτού Νοτίου Τομέα κ. Βασίλη Σπανάκη στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

 


Για την επαναλειτουργία του Τραμ από το Παλαιό Φάληρο προς το Σ.Ε.Φ. μίλησε ο κ. Σπανάκης Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αττικής

 

«Σε επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την καθοριστική συμβολή του στην άμεση και εκ νέου λειτουργία από σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου των δρομολογίων του Τραμ από και προς το Παλαιό Φάληρο (στάση «Μπάτης») προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μετά από 10 μήνες διακοπής τους λόγω έργων.

Σημαντικό ρόλο είχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. κ. Νίκος Χαιρέτας καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής. Με την εξέλιξη αυτή θα ωφεληθούν χιλιάδες συμπολίτες μας και κυρίως οι κάτοικοι του Μοσχάτου, της Καλλιθέας, του Παλαιού Φαλήρου αλλά και όσοι διαμένουν στα Νότια Προάστια, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης καθημερινά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετεπιβίβασης στην Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς-Κηφισιά.

Να σημειωθεί ότι ήδη λειτουργεί μετά από πολύμηνη διακοπή το Τραμ από και προς το Σύνταγμα και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και η επέκταση του Τραμ προς τον Πειραιά.

Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη παράδοση της στάσης «Τζιτζιφιές» αποτελούν ωφέλιμα έργα και συντελούν στην καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση όλων των πολιτών του ευρύτερου παραλιακού μετώπου.»


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ 

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια