ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παναγιώτης Ι. Ασημακόπουλος: «Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι»

 

Κάτω από την πίεση των αντίξοων καιρικών συνθηκών που βιώνουμε το τελευταίες μέρες  ο περιφερειακός  Σύμβουλος Αττικής, κ. Παναγιώτης Ι.Ασημακόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για σοβαρές ελλείψεις στην υγεία και την λειτουργία των σχολείων   και επισημαίνει την αναγκαιότητα άμεσων μέτρων για την εύρυθμοι λειτουργία των σχολείων σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής όπως επισημαίνει στο κείμενο  που μας απέστειλε  

 

Δελτίο  Τύπου

«Για την μη θέρμανση των αιθουσών διδασκαλίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπως και για τις πολλές ελλείψεις αντισηπτικών και άλλων μέτρων προστασίας κατά του Κορονάϊου.

-          Σε πολλά σχολεία στον Πειραιά, και συγκεκριμένα στους Δήμους: Δραπετσώνα, Κορυδαλλού, Πέραμα, Ρέντη, Νίκαια, που είναι φτωχογειτονιές με χαμηλά εισοδήματα, διαμαρτύρονται οι γονείς για τις κρύες αίθουσες διδασκαλίας, μετά από παράπονα που έκαναν οι ίδιοι μαθητές στους γονείς τους σε δημοτικά σχολεία, αλλά και σε γυμνάσια και λύκεια, επίσης παρατηρούνται ακόμα και σε βρεφονηπιακούς σταθμούς άδειες δεξαμενές πετρελαίου. Και διαμαρτύρονται επίσης ότι έχουν ελλείψεις από αντισηπτικά και αλλά μέτρα προστασίας κατά του Κορονοΐου.

 Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες οι αρμόδιοι αυτές τις δύσκολες μέρες που έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες και η πανδημία είναι σε έξαρση.

ΠαναγιώτηςΙ. Ασημακόπουλος

 «Ανεξάρτητος» "Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής" "Π.Ε. Πειραιώς"

 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ





#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια