ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τάσος Ευσταθίου: «Όταν τελειώσει η κακοκαιρία, θα αναζητηθούν οι ευθύνες»(Photos + Video)



Για ολιγωρία κατηγορείται η Διοίκηση του Δήμου από τον κ. Τάσο Ευσταθίου επικεφαλή της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» σύμφωνα με αυτά που διαπίστωσε κατά την διέλευση από τους κεντρικούς Δρόμους αποσαφηνίζεται η ανυπαρξία μέριμνας από τους αρμοδίους της διοίκησης του Δήμου σε βασικούς άξονες αλλά και σε περιοχές του Δήμου που αποκλείστηκαν λόγω του χιονιά. Τη στιγμή μάλιστα που «Οι διοικούντες τον Δήμο μας γνώριζαν πολύ καλά για την έλευση της κακοκαιρίας & την περίμεναν» όπως επισημαίνει:


«Tελικά, ο Δήμος ήταν έτοιμος για την κακοκαιρία;

Τα γεγονότα δείχνουν πως όχι. Οι κεντρικότεροι οδικοί άξονες της πόλης είναι κλειστοί. Η περιοχή των αστυνομικών, του κοιμητηρίου και της Αγίας Μαρίνας είναι αποκλεισμένες. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο φωτογραφίες που αποτυπώνουν την κατάσταση της πόλης σήμερα.

-         Μπορούν οι κάτοικοι της πόλης μας, αν χρειαστεί η ανάγκη, να μετακινηθούν ή μήπως έχουν αφεθεί στην τύχη τους και στο λευκό χάος;;

-         Οι διοικούντες τον Δήμο μας γνώριζαν πολύ καλά για την έλευση της κακοκαιρίας & την περίμεναν. Ωστόσο φαίνεται πως η προετοιμασία ήταν πλημμελής και δεν λήφθηκαν γρήγορα τα απαραίτητα μέτρα.

Δεν είναι ώρα για γκρίνιες και για κριτικές. Προέχει η ασφάλεια των πολιτών και το άνοιγμα των δρόμων για να μπορούν να πραγματοποιούνται οι άκρως απαραίτητες μετακινήσεις. Όταν τελειώσει η κακοκαιρία, θα αναζητηθούν οι ευθύνες στο δημοτικό συμβούλιο.»


ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ





#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια