ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ύψιστη τιμή της Ομογένειας στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης! (Φωτογραφίες)

 


Από την επίσκεψη του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου  στις Η.Π.Α. είναι το ακόλουθο Δημοσίευμα:  


«Σήμερα βιώσαμε μία πραγματικά συγκλονιστική εμπειρία στη Δεξίωση που οργάνωσε η Ομοσπονδία Ομογενειακών Σωματείων Φιλαδέλφειας όπου παραβρέθηκα μετά από πρόσκληση της ως τιμώμενο πρόσωπο ανάμεσα σε πολύ σημαντικούς παράγοντες της ελληνικής ομογένειας , την Ελληνίδα πρέσβη στη Ουάσινγκτον τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη New Jersey κ.κ Απόστολο γιατί ακούσαμε θερμούς πατριωτικούς λόγους τόσο για την Ελλάδα μας όσο και για την Κύπρο που οι ομογενείς δηλώνουν ότι δεν ξεχνούν την τουρκική κατοχή.

Η αγάπη των Ομογενών στον Δήμο μας είναι πολύ συγκινητική και εκφράστηκε στο πρόσωπο μου με την απονομή τιμητικής πλακέτας ώς αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας μας που γίνεται για τον Ποντιακό Ελληνισμό στο Ελληνικό με την Ανέγερση του Μεγάρου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων.

Ευχαριστώ ολόψυχα την πρόεδρο της Ομοσπονδίας κυρία Γεωργία Χλέτσου για την αγάπη που μας έδειξε και τα συγκινητικά της λόγια αλλά και όλους τους παράγοντες της ελληνικής ομογένειας που ήρθανε από διάφορες πόλεις της Αμερικής ενώ θεωρώ ύψιστη τιμή την αγόρευση μου σε τιμώμενο πρόσωπο ( Grand Marshal) στην παρέλαση που ακολουθεί αύριο μαζί με τους ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς που ήρθαν από την Ελλάδα.»



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια