ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Ένωση Κρητών Γλυφάδας "Η ΚΡΗΤΗ": Γέμισε με χρώμα χορό και τραγούδι το Σάββατο 22 Ιουνίου την Τρίτη Μαρίνα Γλυφάδας (Φωτογραφίες)

 


Το Σάββατο 22 Ιουνίου σε μια κατάμεστη Τρίτη Μαρίνα Γλυφάδας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κρητών Γλυφάδας μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική βραδιά με γλέντι, χορό και διασκέδαση


Διαβάστε σχετική ανακοίνωση της  Ένωσης Κρητών Γλυφάδας 

"Η Κρήτη"

   

«Η βραδιά το περασμένο Σάββατο ήταν μαγική. Διπλα στο κύμα και με το ολόγιομο φεγγάρι στον ουρανό, με χιλιάδες φίλους, με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημα του να μας απογειώνει με τη μουσική του, με τα καταπληκτικά παιδιά μας να τα δίνουν όλα στη χορεύτρα, με τη ρακή να ρέει άφθονη, με χαρούμενα γνωστά πρόσωπα παντού, τί άλλο να ζητήσουμε εμείς οι Κρητικοί; Ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία σας, μας κάνατε πολύ χαρούμενους και μας δώσατε πολλή δύναμη. Κυρίως ευχαριστούμε τον αγαπημένο μας Δήμαρχο, τον Γιώργο τον Παπανικολάου, που είναι πάντα δίπλα μας, και συνδιοργανώσαμε την εκδήλωση, τους Αντιδημάρχους Στέλιο Κουρουπάκη , Νίκο Τσαμπίρα και Σταύρο Γιακουμάκη, τον Γιώργο τον Ταβερναρακη, τον Γιάννη Σκαλτσά και τον Γιώργο Χατζηδάκη, όλους για την πολύτιμη βοήθεια που μας πρόσφεραν για την οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τον Άλεξ τον Μαρινάτο για την πάντα άψογη συνεργασία. Πολλά ευχαριστώ στους χορηγούς μας, την εταιρεία TEN BRINKE, και την εταιρεία Pharmex, που πάντα είναι δίπλα μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές μας, τον "γίγαντα" του πιλαφιου Γιάννη Γαπαδοκωνσταντακη για το ομολογουμένως εξαιρετικό πιλάφι του, τη Λίτσα την Καπνάκη με τους βοηθούς της για το ψήσιμο των σουβλακιων, όλα τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που βοήθησαν στο σερβίρισμα και στο μάζεμα αργότερα.

Είχαμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον Δήμαρχο της πόλης μας, Γιώργο Παπανικολάου , τους Αντιδημάρχους Σπύρο Δήμου, Στέλιο Κουρουπακη και Σταύρο Γιακουμάκη, τους εντεταλμένους συμβούλους Ελένη Καραχου-Σκουταρη και Γιώργο Ταβερναρακη, τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Τσακίρη, τους Αντιδημάρχους Αγγελική Σαραβελακη και Κώστα Κυριακάκη από τον Δήμο του Αγίου Δημητρίου καθώς και αρκετούς δημ. Συμβούλους, τον κ. Παναγιώτη Σκαλτσά, πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας με άτομα του συμβουλίου του, τον Πρόεδρο της Κρητικής Εστίας Αντώνη Μυτιληνακη και την έφορο Χρυσή Σπανάκη, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Μανώλη Δραινακη, τους αγαπημένους φίλους Κρητικών σωματείων, πρωτίστως τον αγαπημένο πρόεδρο του συλλόγου Κρητών Αργυρούπολης Μιχάλη Παντερμαρακη με μεγάλη ομάδα, τον Νικόλα τον Αγγελάκη που μας βοήθησε πάρα πολύ όλη τη βραδιά, τον πρόεδρο του αδελφού σωματείου του Καματερού Γιώργο Παπαδοκωστακη με πολλούς συνεργάτες, των Βριλησσίων Στέλιο Κουρομιχελακη, της Ένωσης Σφακιανων Μανούσο Μανούσακα -Βλαντα, της Νέας Σμύρνης Τάκη Πρασσακη με τον Γ.Γ. του συλλόγου, την αγαπημένη φίλη Πρόεδρο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας "ΛΕΝΑ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ" Χρύσα Λουπασακη με μεγάλη παρέα, τον Φώτη Ταγκλη από την Ένωση Μικρασιατών το ΑΡΓΕΝΟΝ, τον Νίκο Καραταρακη, πρόεδρο της Ένωσης συντακτών Κρητικού τύπου, τον κ. Θεόφιλο Καραφωτια, πρόεδρο του Αστέρα Γλυφάδας, την αγαπημένη φίλη Φωφώ Ζουλάκη από τα Παγκρήτια και τον Μάνο Γαμπιερακη και Θοδωρή Σεβντα που απαθανάτισαν τις στιγμές μας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ βέβαια ανήκει στους αγαπημένους μας δασκάλους, τον Φραγκίσκος Δανδουλάκης και την Μυρσίνη Σφακιανάκη. Γι αυτή την καταπληκτική, σφιχτά δεμένη χορευτική ομάδα που έχουν φτιάξει! Και βέβαια το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στα παιδιά μας, μικρά και μεγάλα, που μας ξεσηκώνουν πάντα, και στους γονείς τους που τα μεγαλώνουν στον δρόμο της παράδοσης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους για όλα!

Και στην επόμενη με το καλό!

Για το ΔΣ

Δέσποινα Τζαγκαράκη

Και στην επόμενη με το καλό!

Για το ΔΣ

Δέσποινα Τζαγκαράκη»


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια