ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εικόνες αποκάλυψης από τη μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά! (φωτό & βίντεο)

PAL (Παλαμήδης): Ποιο είναι το εργοστάσιο που καίγεται στην Κάτω Κηφισιά

 

Μαύροι καπνοί έχουν πνίξει την Κηφισιά αφού μετά από εκρήξεις ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο.


Στα βίντεο φαίνονται πυκνοί μαύροι καπνοί πάνω από το σημείο της έκρηξης. Σύμφωνα και με την Πυροσβεστική, η ένταση και έκταση του καπνού είναι ανησυχητικά μεγάλη.

Φωτογραφίες από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς:

 




irafina.gr

Ποιο είναι το εργοστάσιο που καίγεται στην Κάτω Κηφισιά.

Η Φωτιά και η έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο ανοξείδωτων σκευών στην Κάτω Κηφισιά σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:15 την Τετάρτη 12 Ιουνίου και συγκεκριμένα επί της οδού Αιγιδών.

O λόγος για εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμίδη, συζύγου της πρώην υπουργού, Μίνας Γκάγκα. Η εταιρεία παρασκευάζει μαγειρικά σκεύη τα οποία διαθέτει στη λιανική.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1947 ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σκευών μαγειρικής, η οποία αργότερα θα γίνει η Παλαμήδης ΑΕ. Το 1960 εγκαταστάθηκε νέος εξοπλισμός παραγωγής. Η παραγωγή στράφηκε στα ανοξείδωτα είδη κουζίνας. Το 1990 η εταιρία επεκτείνει την προϊοντική σειρά της ξεκινώντας να παράγει αντικολλητικά προϊόντα κουζίνας, ενώ τρία χρόνια αργότερα τα προϊόντα της εξάγoνται σε περισσότερες από 10 χώρες. Το 2008 πολλαπλασιάστηκαν οι αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρίας και μετά από μια επταετία η μονάδα παραγωγής κουζινικών ειδών μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο.

newsique.gr



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια