ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σύλληψη αλλοδαπού σε παραλία της Βάρης - Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ληστεία

 

Αποτελέσματα φέρνουν οι αυξημένες περιπολίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο παραλιακό μέτωπο και ιδιαίτερα στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στον οποίο συρρέουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.




Όπως είχε τονίσει επανειλημμένως ο δήμαρχος της πόλης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος η υποστελέχωση των τοπικών τμημάτων οδηγούν σε μείωση των περιπολίων με αποτέλεσμα η εγκληματικότητα ολοένα να αυξάνεται καθώς βρίσκει πρόσφορο έδαφος στους χιλιάδες πολίτες που κατακλύζουν τις παραλίες της πόλης. 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης κ. Χρυσοχοίδης ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την αύξηση της ασυνόμευσης, κάτι που μένει να δούμε τι αποτελέσματα θα φέρει στο τέλος του καλοκαιριού.

Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης 

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο πλαίσιο περιπολίας τους σε παραλία της Βάρης 36χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία

Συνελήφθη, το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου σε παραλία της Βάρης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 36χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολίας και ελέγχων από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην παραλιακή ζώνη της Αττικής και ειδικότερα στην περιοχή της Βάρης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς κατηγορείται ότι τον Απρίλιο του 2022 στον Πειραιά, μαζί με έτερο συνεργό, επιτέθηκε σε 53χρονο με τη χρήση σωματικής βίας, χτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του, και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις 
αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια