ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αποκλειστικό Δίκη Καραϊβάζ: «Καμία στήριξη από το κράτος» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδάτος

Δολοφονία Καραϊβάζ: "Καμία στήριξη από το κράτος" δηλώνει αποκλειστικά στον "ΣΦΥΓΜΟ" και τον Βαγγέλη Παπαδάτο η σύζυγος του. 


-         Για μαγειρεμένες καταθέσεις και έλλειψη στοιχείων κάνει λόγο η υπεράσπιση. 

 Συνεχίστηκε και σήμερα 17 Ιουλίου 2024, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο δημοσιογράφος εκτελέστηκε εν ψυχρώ με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς στις 9 Απριλίου 2021 έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. –

-        Σήμερα κατέθεσε ο αστυνομικός του τμήματος ανθρωποκτονιών "μάρτυρας κλειδί" που ήταν υπεύθυνος για την περισυλλογή του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες στη περιοχή.

-        Ο μάρτυρας εδώ και έναν μήνα υπηρετεί στο Αμπού Ντάμπι και ήρθε με ειδική πτήση στην Αθήνα.

-        Σύμφωνα με τον μάρτυρα, έγινε αξιολόγηση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής της δολοφονίας και δεν συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία όσα θεωρήθηκαν από τις αρχές ως αδιάφορα.

-        Συνολικά, στη δικογραφία υπάρχουν 72 από τις 300 κάμερες που αρχικά είχαν αξιολογηθεί. 

 Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη οι δικηγόροι της υπεράσπισης αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν να τους παραδοθούν και τα υπόλοιπα βίντεο προκειμένου να τα αξιολογήσουν και να υπηρετήσουν σωστά το καθήκον της υπεράσπισης όπως είπαν.

Εντύπωση επίσης προκαλεί πως ο μάρτυρας ήταν ενήμερος από συναδέλφους για τις προηγούμενες δικάσιμους κάτι το οποίο είναι παράνομο δημιουργώντας πάλι έντονες αντιδράσεις από την υπεράσπιση. 

 Στο τέλος της δίκης η σύζυγος του Γ. Καραϊβάζ, κ. Στάθα Καραϊβάζ, έκανε δηλώσεις στους λίγους δημοσιογράφους που παρακολουθούν τη διαδικασία εκφράζοντας το παράπονο της ότι οι συνάδελφοι του συζύγου της δεν έχουν δείξει το ενδιαφέρον που περίμενε για την εξέλιξη της δίκης και την ηθική δικαίωση του δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε επειδή έκανε το καθήκον του.

Σε ερώτηση της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΦΥΓΜΟΣ και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδάτο, σχετικά με το αν έχει δεχθεί η οικογένεια της κάποια βοήθεια από το επίσημο κράτος απάντησε, εμφανώς δυσαρεστημένη, πως όχι μόνο δεν έχει δεχθεί κάποια βοήθεια αλλά χαρακτήρισαν τη δολοφονία του σαν εργατικό ατύχημα.



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια