ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Και το όνομα αυτού Ισίδωρος! Γιώργος Παπανικολάου και Εύα Ντογιάκου βάφτισαν το τέταρτο παιδί τους

 

Το όνομα του παππού του, τ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, πήρε ο βενιαμίν του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και της συζύγου του Εύας Ντογιάκου – Παπανικολάου, ο οποίος βαπτίστηκε την Κυριακή (28/7) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.





Έλαμπαν από χαρά οι ευτυχείς γονείς και τα τρία αδελφάκια του νεοφώτιστου, Μαρίτα, Έλενα και Παύλος, αλλά και οι νονοί, ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος και η σύζυγός του, ‘Εφη.

Παρών στο μυστήριο ο πρώην Πρωθυπουργός, κουμπάρος του ζεύγους Παπανικολάου, Κώστας Καραμανλής. Στην κατάμεστη Εκκλησία, ήταν επίσης παρόντες ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, οι πρώην Υπουργοί Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Χάρης Θεοχάρης και Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, πολιτευτές, σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας, αθλητές, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι.

 





«Να έχεις πάντα υγεία και αγάπη στη ζωή σου αγόρι μου. Ο δρόμος σου να είναι πάντα γεμάτος φως και τύχη. Νονοί μας Κώστα και Έφη σας ευχαριστούμε από καρδιάς»  έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα social ο ευτυχής μπαμπάς, Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

notia.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια