ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μάκης Παπαδατος: Οι πράξεις του κ. Χρήστου Γιαννούκα πιστοποιούν την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του

 

Ο πρώτος Πιστοποιημένος Ανώτερος Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα είναι ο προσωπικός μου φίλος και συνεργάτης κύριος Χρήστος Γιαννούκας .


Με τον Χρήστο Γιαννούκα συνεργαζόμαστε σε δύο διαφορετικούς τομείς.

Ο κύριος Γιαννούκας είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Συλλόγου Στήριξης Θυμάτων Εγκληματικών Ενεργειών Nemesis και με τις χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες του μας έχει βοηθήσει να παρέμβουμε στα αρμόδια υπουργεία και φορείς για την πάταξη της εγκληματικότητας στους δρόμους.

Ο δεύτερος λόγος είναι επειδή αρθρογραφεί στην Εφημερίδα Σφυγμός για θέματα οδικής ασφάλειας. Ο Χρήστος Γιαννούκας είναι ένα ζωντανό παράδειγμα νέου σε ηλικία ανθρώπου που ενώ θα μπορούσε να κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό είναι εδώ, ανάμεσα μας, που με τις γνώσεις του συμβάλει ουσιαστικά για ασφαλέστερους δρόμους χωρίς θύματα από τροχαία δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία στη συνέχεια του έργου του Η ανακοίνωση του «Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών» Την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών – Ιδιωτικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, στην διαχείριση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, ανακοίνωσε ότι, απονεμήθηκε στον κύριο ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ του Κωνσταντίνου, ο τίτλος εξειδίκευσης – αυξημένης ευθύνης «Ανώτερος Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας» • “Senior Road Safety Advisor”.



"Ο κύριος Χρήστος Γιαννούκας, Μέλος και Επιχειρησιακό Στέλεχος του Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ., ολοκλήρωσε επιτυχώς, με ΑΡΙΣΤΑ, τις 6μηνες θεωρητικές και πρακτικές σπουδές του και την αξιολογική διαδικασία, συνολικής διάρκειας 275 ωρών, που αφορούν στο περιβάλλον της Οδικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Κατόπιν τούτου, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών, απεφάσισε ότι, καλύπτει με υπερεπάρκεια τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την απονομή του ανωτέρω τίτλου εξειδίκευσης, ο οποίος απονέμεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των Στελεχών του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών, εκφράζονται προς τον κύριο Χρήστο Γιαννούκα, τα θερμά μας συγχαρητήρια και οι εγκάρδιες ευχές για την επιτυχία της αποστολής του". 

Μάκης Παπαδάτος Δημοσιογράφος - Εκδότης

 Γραμματέας του Σ.Σ.Θ.Ε.Ε. Nemesis



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια