ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μαζικός ξυλοδαρμός στην Γλυφάδα – Πώς σώθηκε η 14χρονη (Βίντεο από το συμβάν)

 

Σοκάρει η υπόθεση του μαζικού ξυλοδαρμού 14χρονης στη Γλυφάδα.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευση

Η βία εναντίον του ήταν τόση που σόκαρε τον ιατροδικαστή. Κλοτσιές, μπουνιές, φτυσιές, εξευτελισμός. Κανένα σημείο του κορμιού της δεν υπάρχει χωρίς μελανιές. Την έγδυσαν και προσπάθησαν να της κάψουν τα μαλλιά. Το κορίτσι λιποθύμησε και την έσωσε ένας περαστικός.

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που έγινε στόχος επίθεσης από συμμαθήτριές της.

Το χρονικό όπως το περιγράφει ο πατέρας του θύματος σε ανάρτησή του

«Κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική όπου εντόπισαν το κορίτσι το οδήγησαν δια της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν να την φτύνουν, να επιδιώκουν να την γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά. Έγιναν όλες οι ενέργειες σε συνέχεια και παλιότερων, μήνυση χθες στο ΑΤ Γλυφάδας (ποινική δίωξη) και σε όλες τις ενεχόμενες οικογένειες στις αξιόποινες αυτές πράξεις καθώς και στα ανήλικα τέκνα αυτών που συμμετείχαν με οιονδήποτε τρόπο στο συμβάν. Φίλοι γονείς σας προτρέπω να αναλάβετε δράση σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο αντίστοιχο περιστατικό. Τα παιδιά μας, κινδυνεύουν πραγματικά, το θύμα εν προκειμένω είναι μια αριστούχα μαθήτρια που δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ με την συμπεριφορά της, τουναντίον και ίσως αυτό, το ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα να είναι η αιτία των εξαιρετικά δυσάρεστων γεγονότων που βιώνει».

Σώθηκε από τη βοήθεια ενός περαστικού

Σοκάρουν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και έχουν καταγράψει τον άγριο ξυλοδαρμό, στη Γλυφάδα, 14χρονης μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου Βούλας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21/9). Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο Notia.gr, από το οικογενειακό της περιβάλλον, το κορίτσι σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την αστυνομία και έτσι όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό (25-30 άτομα), αναγκάστηκαν να φύγουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που δέχεται επίθεση από συμμαθήτριές της. Για το προηγούμενο περιστατικό που είχε γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, πάλι στη Γλυφάδα, η 14χρονη δεν είχε αναφέρει τίποτα στους γονείς της.

Το έμαθαν τυχαία και μάλιστα είδαν και βίντεο που είχαν αναρτήσει. Δεν πρόλαβαν να καταθέσουν μήνυση και ακολούθησε ο δεύτερος ξυλοδαρμός.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ

«Μπράβο στους γονείς που έφεραν το παιδί στο Α.Τ. και κατήγγειλε το περιστατικό», δήλωσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου. Την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού έχει αναλάβει το ΑΤ Γλυφάδας. «Ουσιαστικά το παιδί έφτασε μαζί με τους γονείς του στο Α.Τ. και κατήγγειλε δύο περιστατικά που συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και μέσα στον μήνα», διευκρίνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου σε δηλώσεις της στο Action 24. «Κατονόμασε τρεις δράστες, τρία συνομήλικα κορίτσια, δύο από αυτά συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μαζί με τους γονείς τους, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους για απειλή, για εξύβριση και για σωματικές βλάβες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και οι γονείς και τα παιδιά ενώ αναζητούμε ακόμη ένα άτομο που έχει αναγνωρίσει το κορίτσι».

Η προανάκριση συνεχίζεται, βασιζόμενη στα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια