ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κώστας Καλούδης: «ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» (Βίντεο)

 

Βρήκαμε στο facebook και σας μεταφέρουμε αυτούσια, λίγα λόγια που ανάρτησε ο Δάσκαλος , ιδρυτής του Συλλόγου «Θρίαμβος» και διεθνής διαιτητής    κ. Κώστας Καλούδης από την παρουσία του στους παραολυμπιακούς αγώνες στην Γαλλία ως διαιτητής ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του  και την εμπειρία του 


«Κλείνοντας μία εβδομάδα, μετά το 2 στα 2 Χάλκινα Μετάλλια από την Χριστινα Γκεντζου στα (-65κ) Κ44 και Ελενα Παπασταματοπουλου (+65κ) Κ44, στους Paralympic Games Paris 2024, ήρθε η ώρα του απολογισμού και της ΑΦΙΈΡΩΣΗΣ τους, σε όσους ΠΊΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΌΝΕΙΡΟ !!!

Πρώτα από όλους, αφιερωμένο στα ηγετικά στελέχη του World Para Taekwondo κ.κ. Olof Hansson (WPT, Sport Director), Usman Dildar (WT, Chairman ParaTaekwondo Committee) και της European Taekwondo Union κ.κ. Ioannis Mouroutsos (ETU, Sport Director), όπου μαζί με τον υπογράφοντα (ETU, Chairman ParaTaekwondo Referee Committee) ... υποδείξαμε τις διαδικασίες ένταξης των Αθλητριών στους Αγώνες και ήμασταν "εκεί" για να δώσουμε λύση σε όποιο πρόβλημα προέκυπτε ... ακόμα και την τελευταία στιγμή ... για να δούμε το Άθλημα να "μεγαλώνει" σε Διεθνές, αλλά ΚΥΡΊΩΣ σε Εθνικό επίπεδο !!!

Ύστερα στους δύο προπονητές, την Evaggelia Vaggeloglou και τον Vasilis Zikos , που ρίσκαραν να βαδίσουν σε αχαρτογράφητα νερά για αυτούς, με εφόδια Εμπιστοσύνη, τη Πίστη, το Πάθος και τη Θέληση για διάκριση των δύο "παιδιών" τους ... και αποδείχθηκαν ΆΨΟΓΟΙ συνεργάτες στην ομάδα έργου που δημιουργήθηκε !!!

Επίσης, στη συνάδελφο Anna Papaioannou και τον κ. Panagiotis Avramikas , όπου έδειξαν το δρόμο για να ενταχθούν οι αθλήτριες στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ), όπου πλεον ανήκουν η μεν Χριστίνα στον Σύλλογο ΠΑΣΚΑ, με Πρόεδρο τον κ. Konstantinos Siachos και η δε Έλενα στον Ιππόκαμπος ΑμεΑ με Πρόεδρο τον κ. Emmanouil Markidis .

Δύο Πρόεδροι Προσωπικότητες, όπου αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια των Αθλητριών από τη πρώτη στιγμή και σε συνεργασία με την Προέδρο της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ κα Ιωάννα Καρυοφύλλη , βοήθησαν στην συμμετοχή των κοριτσιών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Σερβία, όπου έφεραν και τις πρώτες διακρίσεις για την Ελλάδα !!!

Ακόμη στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή - Hellenic Paralympic Committee και τον πρόεδρο κο Giorgos Kapellakis , που πίστεψε σε αυτή την "ομάδα" και βοήθησε στην συμμέτοχή των δύο Αθλητριών τόσο στο Παγκόσμιο Open στην Κορέα, όσο και στην ορθή ενσωμάτωση τους, στην Ελληνική Αποστολή για την Παρολυμπιάδα του Παρισιού !!!

Επίσης, στον Χρυσό Ολυμπιονίκη, Michalis Mouroutsos , όπου έδωσε τη δική του ώθηση στα κορίτσια, με τις συμβουλές του όλο το προηγούμενο διάστημα, μέχρι και το βράδυ πριν το ταξίδι τους στο Παρίσι και τον Πρόεδρο της Ε.ΤΑ.Β.Ε. κ. Manolis Christos , όπου βοήθησε αθόρυβα, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις, αφού οι Αθλήτριες προπονούνται σε Συλλόγους ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Ένωσης.

Ιδιαίτερη αφιέρωση στους καταξιωμένους προπονητές Nikos Kyritsis , Νίκος Κακαρελης και Zoi Kakareli , όπου οπότε τους ζητήθηκε, με χαρά βοήθησαν στην προπόνηση των Αθλητριών μέσα στο καλοκαίρι δίνοντας απλόχερα από τις γνώσεις τους, καθώς επίσης και σε δύο άλλους σημαντικούς Αθλητές ΑμεΑ, τους Βασιλης Παναγιωτοπουλος και Vasileios Avramikas , όπου λειτούργησαν ως έμπνευση για τα κορίτσια.

Τέλος, αλλά όχι τελευταίους, ΑΥΤΟΔΙΚΑΊΩΣ αφιερωμένο με Σεβασμό και Αγάπη στις οικογένειες των Αθλητριών ... της Έλενας Maria Bouzi & Kostas Papastamatopoulos και της Χριστίνας Μελινα Καρυπιδου & ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΕΝΤΖΟΣ , όπου μόνο αυτοί ξέρουν τι πρόσφεραν στα παιδιά τους, εκτός από απεριόριστη Αγάπη και Συμπαράσταση. Είναι πραγματικοί πυλώνες της όλης προσπάθειας και εγώ προσωπικά ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ !!!

Κλείνοντας, αφιερωμένες οι Επιτυχίες αυτές στις Επιχειρήσεις-Χορηγούς των κοριτσιών, που βοήθησαν οικονομικά, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, λάτρεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που με την θετική τους ενέργεια και τα μηνύματα τους, έδωσαν ένα καλό boost την ημέρα των αγώνων, αλλά και μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για όλους εμάς πλέον, αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και Πάρα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αλλά ...

«ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

και οι επίσημοι Συλλόγοι, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν κάνοντας τα Όνειρα σας ... πραγματικότητα !!!

Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά για το LA28

(ΥΓ: Συγγνώμη αν μου διέφυγε κάποιος που βοήθησε ουσιαστικά, αλλά δεν έγινε σκόπιμα)

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια