ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Προσοχή στην Λ. Αθηνών – Σουνίου: Απατεώνες σταματάνε διερχόμενους οδηγούς – Τι ζητούν

 

Μεγάλο αριθμό καταγγελιών οδηγών που κινούνται στην λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου από τη Βάρκιζα έως και το Ribas, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, σε σημεία που υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα όχι μόνο με ελληνικές αλλά και με ξένες πινακίδες και κάποιοι, συνήθως καλοντυμένοι, κύριοι κάνουν απεγνωσμένα μηνύματα σε διερχόμενους οδηγούς να σταματήσουν.

Όταν αυτό συμβαίνει, οι «κύριοι» αυτοί πλησιάζουν χαμογελώντας τα υποψήφια θύματά τους και τους εξηγούν είτε σε άπταιστα είτε σε σπαστά ελληνικά ότι έμειναν από βενζίνη και γι’ αυτό ζητούν ένα ποσό από 50 έως 100 ευρώ για να μπορέσουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους.

Μάλιστα «κατανοώντας» σε πόσο δύσκολη θέση φέρνουν τους ανθρώπους που σταματούν, δέχονται να τους δώσουν ως… ενέχυρο κάποιο κόσμημα που έχουν επάνω τους (π.χ. δακτυλίδι ή σταυρό).

Σε άλλες περιπτώσεις εμφανίζονται ως πλασιέ ρούχων και δηλώνουν διατεθειμένοι να δώσουν ως ενέχυρο πανάκριβα, υποτίθεται, επώνυμα ρούχα.

Παράλληλα ζητούν τα στοιχεία των οδηγών για να τους επιστρέψουν τα χρήματα την επόμενη ημέρα και να πάρουν πίσω τα ενέχυρα.

Βέβαια επόμενη ημέρα δεν υπάρχει όπως και επιστροφή των ενεχύρων τα οποία δεν αξίζουν παραπάνω από λίγα ευρώ με αποτέλεσμα οι όποιοι αφελείς να κλαίνε τα χρήματα που έδωσαν στους καλοντυμένους και ευγενέστατους κατά τα άλλα κυρίους.

Οι καταγγελίες διαρκώς πληθαίνουν ενώ κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσοι αφελείς οδηγοί όχι μόνο σταματούν αλλά και θεωρούν ευκαιρία την κοροϊδία που υφίστανται από τους αετονύχηδες.

Τέτοια περιστατικά εμφανίζονται κατά κόρον τον τελευταίο καιρό στη συγκεκριμένη περιοχή ενώ παλαιότερα ανάλογες «προσπάθειες» είχαν καταγγελθεί και σε άλλα σημεία της Αθηνών – Σουνίου.

irafina.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια