ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα συντήρησης και οι παρεμβάσεις του Μικρού Συνεργείου

 


Στέλιος Μαμαλάκης: «Δίνουμε προτεραιότητα σε υποδομές σχολείων και παρεμβάσεις που ενισχύουν την ασφάλεια των πολιτών»  

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευση

Ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης πραγματοποίησε επίσκεψη σε σημεία της πόλης όπου το Μικρό Συνεργείο πραγματοποιεί παρεμβάσεις. Στην παρούσα φάση δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε υποδομές σχολείων, καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν είναι ιδιαίτερα μεγάλα και απαιτείται να υπάρξει διαχείριση για την ενίσχυση της ασφάλειας των παιδιών.

Το Μικρό Συνεργείο λειτουργεί υπό την ευθύνη και το συντονισμό του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Βαγγέλη Μαλαθούνη.

Ο κ. Μαμαλάκης μεταξύ άλλων σημείων επισκέφθηκε και το 6ο Δημοτικό σχολείο Αγ. Δημητρίου στο οποίο υπάρχουν αίθουσες με σημαντικά προβλήματα. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το διευθυντή του σχολείου και με τα στελέχη του Μικρού συνεργείου από τα οποία και ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις συντήρησης, αλλά και για τη σοβαρότητα των προβλημάτων που έχουν διαπιστώσει κατά τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει. Ο κ. Μαμαλάκης ζήτησε να υπάρξει συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Κάππο και να αξιολογηθεί ο τρόπος, αλλά και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων.  

Με αφορμή την επίσκεψή του στα σημεία που γίνονται παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης επισήμανε:

«Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα ασφαλές και σύγχρονο σχολικό περιβάλλον. Γι’ αυτό το λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συντήρηση των σχολικών υποδομών, ακολουθούν πεζοδρόμια καθώς και σημεία της πόλης που υπάρχει κίνδυνος ασφάλειας των κατοίκων. Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας έχουν συσσωρευτεί εδώ και χρόνια. Ωστόσο, έχουμε  αναλάβει δράση και με σταθερά βήματα προχωράμε στην επίλυσή τους.  Είμαι πεπεισμένος ότι με τη συνεργασία όλων, θα καταφέρουμε να ενισχύσουμε την ασφάλεια όλων των κατοίκων της πόλης μας».


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια