ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καιρός: Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Αθήνα την Κυριακή – «Πρωταθλήτρια» στην Ευρώπη

 

Ένα αρκετά ζεστό Σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο του Σεπτεμβρίου, πριν ο καιρός αλλάξει τελείως από τη Δευτέρα.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια, η Αθήνα θα είναι την Κυριακή πανευρωπαϊκή «πρωταθλήτρια» ζέστης.

«Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη θερμοκρασία δεν αποκλείεται να είναι την Κυριακή 29/9 η Αθήνα και μάλιστα με διαφορά»!

Ενδεικτικά, παραθέτει τις θερμοκρασίες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πόλεων:

Αθήνα 31-32
Ρώμη 22-23
Μαδρίτη 19-20
Σόφια 15-16
Βερολίνο 14-15
Παρίσι 12-13
Λονδίνο 11-12
Όσλο 9-10

«Βαλκανικό μέτωπο» ρίχνει τη θερμοκρασία μέχρι και 7 βαθμούς

Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει αισθητά τις επόμενες μέρες, καθώς «βαλκανικό μέτωπο» που θα περάσει από τη χώρα αναμένεται να ρίξει τη θερμοκρασία περίπου 7 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η πτώση της θερμοκρασίας από τους 32 με 33°C το Σάββατο στους 24 με 26°C της Δευτέρας θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα… Οι ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο εντάσεως 7 με 8 μποφόρ μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας θα είναι χαρακτηριστικό του καιρού».



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια