ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παπανικολάου: “Στη Γλυφάδα επενδύουμε στον πολιτισμό”

 

Ολοκληρώνεται σύντομα τον νέο κτίριο για τον Πολιτισμό και τη Μουσική, στη Γλυφάδα. Πρόκειται για νέο υπερσύγχρονο κτίριο που κατασκευάζεται στη συμβολή των οδών Παναγούλη και Μπακογιάννη. Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, η παράδοσή του έχει δρομολογηθεί για τα τέλη του 2024.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο

Ο Δήμος Γλυφάδας, έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του δημάρχου:

Επενδύουμε στον πολιτισμό.

 

Πως μπορεί ένα παιδί, ένας έφηβος, ένας νέος, ένας συμπολίτης μας κάθε ηλικίας να ενδιαφερθεί για τη μουσική, να έρθει πιο κοντά σε αυτή;

Να καταπιαστεί με ένα μουσικό όργανο ή με το τραγούδι;

Πως μπορούμε να βάλουμε τον πολιτισμό στη ζωή του – και στη ζωή όλων μας;

Η απάντηση είναι απλή: Για να του κινήσει κάτι την περιέργεια, πρέπει να είναι κοντά του. Και να στεγάζεται σε ένα περιβάλλον ποιοτικό, σύγχρονο, λειτουργικό.

Αυτό ακριβώς το περιβάλλον δημιουργούμε στη Γλυφάδα μας για τη μουσική, τις τέχνες, τον πολιτισμό:

Το νέο μας Κτίριο για τον Πολιτισμό και την Μουσική σύντομα ολοκληρώνεται.

 Όπως βλέπετε και στις εικόνες, βρισκόμαστε πλέον στην τελική φάση της κατασκευής για ένα νέο υπερσύγχρονο κτίριο που κατασκευάζουμε στη συμβολή των οδών Παναγούλη και Μπακογιάννη.

Ενα κτίριο με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με πρωτοποριακές κατασκευστικές επιλογές και με όλες τις δυνατότητες – λειτουργικές και τεχνικές – για να υποδεχθεί ποιοτικές δράσεις και εκδηλώσεις της πόλης μας με πολιτιστικό χαρακτήρα.

Ένα κτίριο που κατά την άποψή μας απαντά με πειστικό τρόπο στη σύγχρονη προβληματική για το πως πρέπει να αναπτύσσεται ο σύγχρονος δημόσιος χώρος.

Διαθέτει αίθουσα για μουσικές παραστάσεις με δυναμικότητα περίπου 200 ατόμων, εκθεσιακό χώρο, αίθουσες για μαθήματα μουσικής και πρόβες, αίθουσες ακρόασης μουσικών συνόλων, τμημάτων χορωδίας, αρμονίας κλπ., εξωτερικό μικρό αμφιθέατρο αλλά και ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο για να μπορούν να γίνονται ηχογραφήσεις όλων των προσπαθειών που γίνονται στην πόλη μας από το Ωδείο μας και την Φιλαρμονική μας, τα σχολεία και τους συλλόγους μας και τόσους άλλους.


Η παράδοση του έργου έχει δρομολογηθεί για τα τέλη του χρόνου, και η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη γιατί η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε σημαντικές δυσκολίες που επέφεραν και καθυστέρηση στην εκτέλεση των εργασιών.

Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές για το έργο αυτό στους οποίους θα αναφερθώ αναλυτικά όταν σε περίπου 3 μήνες θα το παραλάβουμε ολοκληρωμένο.


Υπενθυμίζω ότι για το έργο αυτό έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Τα καλύτερα για την Γλυφάδα μας είναι μπροστά.”


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια