ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ)

STEAM center: Μελέτη, ρομποτική, εικαστικά, θεατρική αγωγή, ευρυθμική, messy play, πειράματα, δημιουργική γραφή, εργαστήρια


Υπεύθυνη προγράμματος: Πετροπούλου Ελένη

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη πεποίθηση ότι η  εποικοδομητική μάθηση είναι η κινητήριος δύναμη για τον κόσμο. Όταν η μάθηση γίνεται παιχνίδι, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη.


-        Τα παιδιά είναι σημαντικό να αγαπούν όσα μαθαίνουν, να μαθαίνουν για όσα ενδιαφέρονται και να απολαμβάνουν την διαδικασία.

-        Κοντά μας τα παιδιά έχουν στη διάθεση τους σύγχρονα μέσα, με τα οποία ανακαλύπτουν και κατακτούν τη γνώση σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας.

-        Οι πυλώνες στους οποίους στηριζόμαστε είναι η καινοτομία, η σύγχρονη παιδαγωγική, ο σεβασμός και η εξερεύνηση.



Εκπαιδευτική Μέθοδος STEAM

Η εκπαιδευτική μέθοδος του STEAM, η τεχνολογία, η ρομποτική, η τέχνη, το θέατρο και οι αισθητηριοκινητικές δραστηριότητες προσφέρουν στα παιδιά όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την εξέλιξη τους μέσα από καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, τα βοηθούν να ανακαλύψουν καινούργιες δεξιότητες και τα προετοιμάζουν για το μέλλον.


Επιπλέον, όλα τα προγράμματα και τα εργαστήρια που πραγματοποιούνται στο χώρο των εξερευνητών γνώσης, δημιουργούν γύρω από τα παιδιά έναν κόσμο όπου η παρατήρηση, η μελέτη, ο πειραματισμός και η εξερεύνηση γίνονται μια διασκεδαστική διαδικασία με σκοπό τη γνώση και την χαρά.

Εξερευνητές γνώσης- Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Κλήση: 2109351320

Σκουφά 44, Άγιος Δημήτριος, 17341 (πλοήγηση μέσω Google)

Site: exereunites.gr/

E- mail:info@exereunites.gr



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια