ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο κύβος ερρίφθη και η ονοματοδοσία του κολυμβητηρίου Ηλιούπολης ανήκει σε δύο Ηλιουπολίτες αθλητές

 

Η μετονομασία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης σε "EΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ - ΜΑΝΟΣ ΖΕΡΔΕΒΑΣ" αποτελεί μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σημερινής διοίκησής μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης

Είναι μία απόφαση που επιβεβαιώνει τον λόγο του καθημερινού αγώνα μας να δώσουμε διαφορετική πνοή στην πόλη και τις επόμενες γενιές.

Ένας από τους ρόλους της εκάστοτε δημοτικής αρχής πρέπει να είναι να εμπνέει τους νέους ανθρώπους, να δίνει τα κατάλληλα πρότυπα, να απομακρύνει τη νέα γενιά από τη βία, δίνοντας εναλλακτικές όπως είναι ο Αθλητισμός.

Είναι τιμή μου που μπόρεσα να έχω αυτή τη δυνατότητα ως Δήμαρχος της πόλης για 2 αθλητές που ξεκίνησαν από την Ηλιούπολη και έχουν κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες:

της πρωταθλήτριας καλλιτεχνικής κολύμβησης και παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ευαγγελίας Πλατανιώτη, καθώς και του διεθνούς υδατοσφαιριστή και τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Μάνου Ζερδεβά Manos Zerdevas.

Η Πλατανιώτη έχει διακριθεί στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, ενώ ο Ζερδεβάς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021. Και οι δύο αθλητές κατάγονται από την Ηλιούπολη.

Τα παιδιά της πόλης έχουν ανάγκη από πρότυπα περισσότερο από ποτέ και είναι μία ευκαιρία να αποκτήσουν τον σωστό προσανατολισμό μέσα από μία ονοματοδοσία με ιδιαίτερο νόημα.

Τίθεται και ένα άλλο ζήτημα εν προκειμένω που αφορά στη νομιμότητα. Η προηγούμενη απόφαση ονοματοδοσίας ελήφθη κατά παράβαση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και της Νομοθεσίας και με την απόφασή μας αυτή θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τήρηση του νόμου και της διαδικασίας.

Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν μία πρόταση που τιμάει όλους τους Δημότες, αλλά και όλους τους Έλληνες.

Θα ήθελα να ευχηθώ στους 2 αθλητές από την Ηλιούπολη να συνεχίσουν να έχουν λαμπρή πορεία και να μας εμπνέουν με τις κατακτήσεις τους στον υγρό στίβο.

Εμείς δεν θα στερήσουμε τα πρότυπα από τις επόμενες γενιές με οποιοδήποτε τίμημα.-

Δήμος Ηλιούπολης

Stathis Psiropoulos


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια