Μια ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του ουίσκι θα πραγματοποιηθεί στο
εστιατόριο Colonial στον μοναδικό χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας, υπό την
καθοδήγηση του ειδικού Γιάννη Μηλιώνη.
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Το ουίσκι,
ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα αποστάγματα, έχει κατακτήσει την καρδιά γνώστες και
λάτρεις των ποιοτικών ποτών παγκοσμίως. Στις 4 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες του
Colonial, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Γκολφ της Γλυφάδας, θα έχουν την
ευκαιρία να συμμετάσχουν στο «A Whisky Journey». Αυτή η εκδήλωση, αφιερωμένη
στη γευσιγνωσία, υπόσχεται να ταξιδέψει τους συμμετέχοντες στον συναρπαστικό
κόσμο της απόσταξης και της παλαίωσης.
Το «A Whisky
Journey» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει εκπαίδευση και απόλαυση.
Ο ειδικός του ουίσκι, Γιάννης Μηλιώνης, από το Tasters Club, θα καθοδηγήσει
τους καλεσμένους στην εξερεύνηση της ιστορίας και της τέχνης της παραγωγής
ουίσκι. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν πέντε εκλεκτές ετικέτες premium ουίσκι,
κάθε μία με μοναδικό χαρακτήρα και γευστικά χαρακτηριστικά.
Οι ετικέτες
που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:
- Blanton’s Original Single Barrel
- Tobermory 12 yo
- Macallan Sherry Oak 12 yo
- Glenmorangie The Quinta Ruban 14
yo
- Laphroaig 10 yo
Κάθε ουίσκι
θα συνοδεύεται από ανάλυση των αρωμάτων και των γευστικών του αποχρώσεων, ενώ
θα δοθούν πρακτικές συμβουλές για το ιδανικό σερβίρισμα και τη δημιουργία
αρμονικών γευστικών συνδυασμών.
Η εκδήλωση
δεν περιορίζεται στη γευσιγνωσία αυτού του ιδιαίτερου αποστάγματος. Μετά την
παρουσίαση, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα προσεκτικά σχεδιασμένο δείπνο,
το οποίο έχει στόχο να αναδείξει και να συμπληρώσει τις γεύσεις των ουίσκι.
Έτσι, η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία στους λάτρεις των αποσταγμάτων να
ανακαλύψουν τη βαθιά ιστορία, την τέχνη και την πολυπλοκότητα του «νερού της
ζωής», μέσα από μια ολοκληρωμένη γαστρονομική και εκπαιδευτική εμπειρία.
Πληροφορίες
Event
Οι θέσεις
είναι και περιορισμένες, για την συμμετοχή απαιτείται κράτηση τηλεφωνικά στο
στο 2103420002 ή ηλεκτρονικά εδώ
Ημερομηνία: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 7:30μμ (ώρα άφιξης 7:00)
Κόστος συμμετοχής: 135 ευρώ (περιλαμβάνει τη γευσιγνωσία και το δείπνο)
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
0 Σχόλια