ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΗ … ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΗ»

Για τρίτη συνεχή χρονιά – και παρά το γεγονός ότι τα παρακάτω  θέματα  έχουν συζητηθεί για  πάνω από πέντε Δημοτικά Συμβούλια - ένα από τα πάγια αιτήματα του Δ.Σ μας προς την Δημοτική Αρχή, η στέγαση της Ένωσης Γονέων σε χώρο που θα ορίσει ο Δήμος, δεν έχει βρει ανταπόκριση.



Ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιείτο για την φύλαξη του αρχείου της Ένωσης που τώρα σαπίζει σε πατάρια φίλων και γνωστών, για τις συνεδριάσεις του ΔΣ, την επικοινωνία μεταξύ της Ένωσης και των Συλλόγων, καθώς και για τις συναντήσεις με φορείς της εκπαίδευσης και της Πολιτείας.
      Δεν μας προκαλεί πια έκπληξη το γεγονός  πως, η αίθουσα που είχε επιλεγεί και μας είχε προταθεί, παραχωρήθηκε σε άλλον φορέα, μας προκαλεί όμως έντονο προβληματισμό και μας κάνει να πιστεύουμε ότι  η δράση των Γονέων στην Πόλη, τα προβλήματα που αναδεικνύουν  για την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν τα παιδιά μας μέσα στα σχολεία, μας στέλνουν να συνεδριάζουμε στις … καφετέριες …!!!
        Η στηλίτευση  προβλημάτων όπως η ελλιπής χρηματοδότηση, τα σαθρά κτίρια, τα τσιμέντα δολοφόνοι, έχουν καταστήσει την Ένωση μας αντίπαλο και όχι συνεργάτη. Επειδή όμως αυτή είναι η αποστολή μας, δεν σφίξαμε ποτέ χέρια και δεν δεχθήκαμε συγκαταβατικά χτυπήματα στην πλάτη. Η Ένωση και η κάθε Ένωση κατά την άποψη μας, έχει υποχρέωση να είναι χρήσιμη … όχι αρεστή, έχει υποχρέωση να προτιμά τα λειτουργικά και ασφαλή Σχολεία, από τα παρτέρια και τις παιδικές χαρές.
  Είναι πολύ εύκολο να κατατάσσεται από κάποιους, “πολιτικά” η Ένωση με διάφορα τερτίπια, όμως η διαδικασία της επιλογής της είναι θεσμική και νόμιμη, όπως είναι και η διαδικασία της επιλογής από τους συμπολίτες μας του Δημάρχου, των Δημοτικών παρατάξεων, συμβούλων κλπ  Aν μη τι άλλο λοιπόν της αξίζει σεβασμός και αν όχι στα πρόσωπα, τουλάχιστον σε εκείνους που τα επέλεξαν.
     Ο εξοβελισμός, η τιμωρία της Ένωσης όχι μόνο δείχνει εμπάθεια και ρεβανσισμό, αλλά δηλώνει και την αδυναμία της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τα σχολειά μας,  δικαιώνοντας την Ένωση για τις παρεμβάσεις της.
Αν το τίμημα για αυτές είναι ο αποκλεισμός της, είναι μικρό … χαλάλι σας ….!!!!
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                                                Η Γραμματέας
Μιχάλης Τασούλας                                                                   Νίκη Ψύλλα        


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη


ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


























ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια