ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή χθες 19/1/2014 στο δημαρχείο της Γλυφάδας η διαδικασία επιλογής του ονόματος της νέας δημοτικής κίνησης, της εκλογής υποψηφίου Δημάρχου και συντονιστικής επιτροπής.



1) Επιλέχθηκε ο τίτλος  της δημοτικής κίνησης

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ-
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
2) Εκλέχτηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος με ποσοστό 83.8%  ο Τάσος Ταστάνης Δημοτικός Σύμβουλος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, στέλεχος της Αριστεράς, αγωνιστής των περιβαλλοντικών κινημάτων της πόλης και της Αττικής με πλούσια δράση στο Παναττικό Δίκτυο για τους ελεύθερους χώρους, στην Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, στο Συντονιστικό για τη Διάσωση του Σαρωνικού.
3) Εκλέχθηκαν επίσης τα υπόλοιπα 20 μέλη της 21μελούς συντονιστικής επιτροπής, από ενεργούς πολίτες της Γλυφάδας, πρώην Δημοτικούς συμβούλους με μεγάλη εμπειρία και ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της Γλυφάδας, νέους, επιστήμονες, εργαζόμενους.
Τα μέλη που μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη εκλέχθηκαν στην ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της δημοτικής παράταξης, είναι:


Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
έχει ως στόχο να εκφράσει τη διάθεση των πολιτών για ριζοσπαστική ανατροπή στα δημοτικά πράγματα και τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές.

Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη


ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


























ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια