ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: «ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΗ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΦΩΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Βροντερό μήνυμα ότι η Ηλιούπολη, μετά από μία διακοπή τρεισήμισι περίπου χρόνων, θα ξαναμπεί στην τροχιά της προόδου, έδωσαν οι εκατοντάδες πολίτες που κατέκλυσαν την Κυριακή το Δημοτικό Αναψυκτήριο, στην εκδήλωση της Νέας Δημοτικής Κίνησης με θέμα “την ενότητα και την προοπτική” της παράταξης.



Ο επικεφαλής της και πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, αφού έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή του συνδυασμού, απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικών καταβολών, να πλαισιώσουν την προσπάθεια της παράταξης προκειμένου να αποκτήσει η Ηλιούπολη “μια διοίκηση δημοκρατική και ακομμάτιστη που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματά της”.
Η Νέα Δημοτική Κίνηση, ανέφερε, “είναι εδώ και σύντομα θα βρίσκεται στη θέση που της αρμόζει, αυτή της Διοίκησης του Δήμου”. Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη σημερινή Δημοτική Αρχή η οποία, όπως είπε, “αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων” και “με επικοινωνιακά τρικ προσπαθεί μάταια να παρουσιάσει δήθεν έργο”.
Ο κ. Αναγνώστου επανέλαβε προηγούμενη δημόσια τοποθέτησή του ότι αυτή είναι η τελευταία θητεία του στην ηγεσία της παράταξης “για να ανοίξει μετά ο δρόμος σε νεότερους οι οποίοι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις και κάτω από τις κατάλληλες συγκυρίες, να τεθούν επικεφαλής αυτής”.
Ιδιαίτερη δε αναφορά έκανε στον δημοτικό σύμβουλο κ. Τάσο Ευσταθίου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο απέναντι στη Νέα Δημοτική Κίνηση. “Λυπάμαι που σήμερα δεν βρίσκεται μαζί μας. Αντί να εκθέσει τις απόψεις του, όποιες και αν ήταν αυτές εδώ σε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε, προτίμησε μια μέρα πριν να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του. Η απόφαση του είναι σεβαστή, εκτιμώ πάντως ότι η προσπάθειά του δεν μπορεί να έχει επιτυχία. Και ακόμα και τώρα θέλω να του απευθύνω το μήνυμα ότι η πόρτα της Νέας Δημοτικής Κίνησης είναι και θα είναι ανοικτή γι’ αυτόν”, υπογράμμισε ο κ. Αναγνώστου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η πορεία δεν σταματάει στο πρώτο εμπόδιο, δηλώνοντας βέβαιος πως θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ένταση.
Τέλος, υπενθύμισε ότι ο καθένας έχει τις πολιτικές του πεποιθήσεις που ασφαλώς δεν πρέπει ούτε χρειάζεται να τις αποποιηθεί, ωστόσο διευκρίνισε ότι, “όπως πάντοτε πίστευα και πιστεύω, δεν μας ενδιαφέρουν ούτε κομματικά χρίσματα, ούτε στηρίξεις ή οτιδήποτε άλλο καθιστά τον καθένα από εμάς παράρτημα της κεντρικής εξουσίας”.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Δημοτικής Κίνησης, ενώ παρεμβάσεις έκαναν οι Θωμάς Μηλούλης, Μιχάλης Κουρής, Χρήστος Μαστραντώνης, Κώστας Νικολαϊδης, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Γιάννης Μπότος, Κώστας Ζαφειρόπουλος, Δημήτρης Οικονομίδης, Παναγιώτης Κόκλας, Λάμπρος Ξύνας, Βάγια Γκιλτή, Χρήστος Μακρυπούλιας και η κ. Καραγιάννη. Κοινή πεποίθηση του συνόλου των παρισταμένων, κατά τη σύνοψη των συμπερασμάτων της εκδήλωσης, ήταν ότι η Νέα Δημοτική Κίνηση πρέπει να ριχτεί στην εκλογική μάχη με επικεφαλής τον Γιάννη Αναγνώστου, ενωμένη, με προφανή την προοπτική της νίκης. 








Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη+ πηγη πηγη



ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

































ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ    









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια