ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: «ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ.»

«…..Στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ έχουμε κάνει πράξη την ισότητα ανδρών - γυναικών. Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν την βλέπουμε σαν μια τυπική επέτειο ευχών ή ευκαιριακά για προεκλογικές εντυπώσεις, όπως άλλοι, αλλά σαν μια ημέρα αποτίμησης των όσων κάναμε τη χρονιά που πέρασε για τις γυναίκες και αξιολόγησης των νέων στόχων μας. 

Εμείς τις εμπιστευόμαστε, πιστεύουμε στις ικανότητές τους και τους έχουμε δώσει το χώρο τους στην δημοτική μας κίνηση. Δεν είναι τυχαίο αλλά απόδειξη που το 50% των υποψηφίων μας στις δημοτικές εκλογές, τόσο το 2006 όσο και το 2010, η Πρόεδρος, αλλά και οι τρεις Δημοτικοί μας Σύμβουλοι είναι γυναίκες.
Εδώ και χρόνια έχουμε καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που αναδεικνύουν το ρόλο της. Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στα θέματά μας ήταν, η γυναίκα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικότερα τους θεσμούς της δημοκρατίας, η πολιτιστική συνεισφορά της γυναίκας, η εργαζόμενη γυναίκα και τα επιτεύγματά της, η εθελοντική προσφορά της γυναίκας στην Ελλάδα και διεθνώς κ.α….»
Τα παραπάνω είναι μερικά απ’ όσα είπε η Πρόεδρος των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ κ. Αθηνά Λυγνού στην ομιλία της, απευθυνόμενη στις γυναίκες που έλαβαν μέρος στην  εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική μας κίνηση στις 8 Μαρτίου στα γραφεία της. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή που γέμισαν τα γραφεία και οι έξω χώροι. Στα ύψη ο ενθουσιασμός, αλλά και το κέφι στο γλέντι που ακολούθησε με dj και πλούσιο μπουφέ. Παράλληλα μοιράστηκαν γλυκά σε διερχόμενες γυναίκες οδηγούς.
Η κοινωνία πρώτα – ριζική αλλαγή στο Δήμο μας είναι το κεντρικό σύνθημά μας ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, είπε η κ. Αθηνά Λυγνού κλείνοντας την ομιλία της. «Είναι προφανές ότι η προτεραιότητα που δίνουμε στις ανάγκες της κοινωνίας αφορά πρώτα και κύρια τις γυναίκες που πλήττονται πολύ περισσότερο από την ανεργία, που είναι μάνες και έχουν ανάγκη από παιδικούς σταθμούς, που συχνά είναι ανασφάλιστες και χρειάζονται κάλυψη. Αλλά και το δεύτερο σκέλος του συνθήματός μας είναι δεμένο με τις γυναίκες, γιατί ένα βασικό στοιχείο της Ριζικής Αλλαγής που ευαγγελιζόμαστε, είναι το να εμπιστευθούμε στις γυναίκες καίρια πόστα της διοίκησης του Δήμου.»
Τα παραπάνω λόγια της Αθηνάς Λυγνού μίλησαν στο μυαλό και την καρδιά των παρευρισκομένων γυναικών. Απόδειξη ότι δεν έμεινε καμία τους που φεύγοντας να μη δηλώσει την απόφασή της να δώσει τη δική της μάχη, ώστε στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου να εκλεγεί γυναίκα Δήμαρχος στη Γλυφάδα.
Με εκτίμηση
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ






































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια