ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σχολή οδηγών Ιωάννης Καράμπελας, Άνεση, Ασφάλεια, Φιλικότητα.

 


Η σχολή Οδηγών,  του εκπαιδευτεί κ. Ιωάννη Καράμπελα εξασφαλίζει στους  υποψηφίους  οδηγούς, αρίστη  θεωρητική & πρακτική εκπαίδευση  για κάθε κατηγορία



Για την κυκλοφοριακή αγωγή, την καλύτερη κατάρτιση και εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών αλλά και των υπαρχόντων οδηγών, με σκοπό την οδική ασφάλεια και την σταδιακή μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.



Καθιέρωση ελάχιστου αριθμού δια ζώσης  μαθημάτων  θεωρητικής, αλλά  και πρακτικής εκπαίδευσης 25 ωρών   των υποψηφίων οδηγών, πριν να συμμετάσχουν στις αντίστοιχες εξετάσεις.




Στόχοι

-         Στόχος μας η εξασφάλιση μιας καλύτερης ελληνικής οδικής παιδείας.

-         Με υπευθυνότητα και συνέπεια θα λύσουμε κάθε απορία σας. Η σωστή καθοδήγηση ξεκινά με την συμπλήρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, παραβόλων, με ενεργή συμμετοχή μας, εαν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Η πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση κάθε υποψηφίου από έμπειρο προσωπικό γίνεται με το τρίπτυχο άνεση, ασφάλεια, φιλικότητα.

-         Σε φιλικό περιβάλλον, με καινούργια οπτικοακουστικά συστήματα για θεωρητική εκπαίδευση αλλά και καινούργιο όχημα για πρακτική εκπαίδευση, η ασφάλεια και η άνεση είναι δεδομένη.

 




Στη Σχολή Οδηγών Ιωάννη Καράμπελα , σας εκπαιδεύουμε να οδηγείτε τηρώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), ακολουθώντας τεχνικές αμυντικής και ασφαλούς οδήγησης.


Κλήση: 2111829417

ή άμεσα στο 

Κλήση: 6936740299

Διεύθυνση Νέας Ελβετίας 6-8, Βύρωνας 

είμαστε κοντά σας,  να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας ενημερώσουμε για ότι θέλετε 

#Αρίστη  #θεωρητική  #πρακτική #εκπαίδευση  #κατηγορία #Αυτοκίνητο #Μηχανή #μοτο #Μοτοσυκλέτα #Moto #Καράμπελας_Ιωάννης #Γιάννης #Σχολή_Οδηγών #Ηλιούπολη #Βύρωνας #Υμηττός #Δάφνη #Καισαριανή #Παγκράτι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια