ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ – ΑΛΛΗΛΟΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΚΟΚΚΟΡΗΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τεταμένο είναι το προεκλογικό κλίμα στη Γλυφάδα. Δεκαοχτώ άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Β” Αστυνομικό Τμήμα και καταθέτουν μηνύσεις ο ένας εναντίον του άλλου.



Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα vimaonline.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Κόκκορης συνοδευόμενος από συνεργάτες του, εισέβαλλε στο προεκλογικό κέντρο του Γ. Παπανικολάου στη Γούναρη, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προπηλάκισε λεκτικά και εξύβρισε εθελοντές που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο προεκλογικό κέντρο.

Αιτία αυτής της ενέργειας, φέρεται να ήταν η διανομή φωτοτυπημένου δημοσιεύματος της «Εφημερίδας των Συντακτών» το οποίο αναφερόταν στο έγγραφο του Εισαγγελέως Εφετών, με το οποίο ο απερχόμενος δήμαρχος θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της δωροδοκίας.

Όπως ανέφερε στο δημοσίευμά της η Εφημερίδα των Συντακτών, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο κ. Κόκκορης, λίγες ημέρες πριν τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 και προκειμένου να εξασφαλίσει την εκλογή του, φέρεται να έδωσε επιταγές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στον πρώην Δήμαρχο Γλυφάδας Στυλιανό Λανδράκη και ακόμα έναν επικεφαλής συνδυασμού, ο οποίος έχει αποβιώσει, και σε αντάλλαγμα θα παραχωρούσε στους ίδιους ή σε πρόσωπα της επιλογής τους τη διοίκηση τομέων του δήμου.

Στη συνέχεια ο Κ. Κόκκορης, μήνυσε το συνεργείο διανομής για συκοφαντική δυσφήμιση, θεωρώντας πως η διανομή του φωτοτυπημένου άρθρου εμπίπτει στην εκλογική νομοθεσία περί διανομής εκλογικού υλικού, το οποίο απαγορεύεται να διανέμεται μία μέρα πριν τις εκλογές και οι εθελοντές μήνυσαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του που τους προπηλάκισαν στα γραφεία του συνδυασμού, για εξύβριση.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο Β” Τμήμα Γλυφάδας και υποβάλλονται μηνύσεις εκατέροθεν.

Για το αν θα κρατηθούν στα πλαίσια του αυτοφώρου θα το αποφασίσει ο εισαγγελέας υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα πάλι με το vimaonline.gr, oι προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο βράδυ, καθώς άνδρες του Α.Τ. Γλυφάδας συνέλαβαν άτομο που στο τέλος της κεντρικής ομιλίας του Κώστα Κόκκορη, έριχνε πυροτεχνήματα χωρίς να διαθέτει άδεια με σοβαρό κίνδυνο να τραυματιστούν δημότες.

Το επιτελείο του Κώστα Κόκκορη θέλησε να δώσει μία νότα γιορτής στο τέλος της ομιλίας η οποία όμως κατέληξε άδοξα, με τη σύλληψη του υπευθύνου, ο οποίος κρατήθηκε όλη τη νύχτα στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια