ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΖΙΔΗΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τους φίλους/ες μου (και σε όσους διαβάσουν το κείμενο αυτό) που πάντα ήταν και είναι κοντά μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές και αποφάσεις της ζωής μου και τους ευχαριστώ δημοσίως γ’ αυτή τους την εμπιστοσύνη. Αυτή η μεταξύ μας εμπιστοσύνη είναι διαχρονική και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.



Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, μη πιστέψετε ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι την προσπάθεια που κάναμε με τον γιατρό κ. Σφακιανάκη και πρώην  Δήμαρχο  ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και το κλίμα υπέρ του Γιώργου Παπανικολάου πήγε χαμένη. Ο Γιώργος Παπανικολάου ήταν και παραμένει να είναι το διαφορετικό άτομο. Είναι το άτομο διαμάντι και τέτοια άτομα τα χρειάζεται ο τόπος, μη τον εγκαταλείπουμε ανεξαρτήτως του δικού μας αποτελέσματος, άλλωστε όταν μπήκαμε σε αυτή την μάχη λίγο πολύ το περιμέναμε ότι εάν ο χώρος του δεν μας βοηθήσει δεν θα έχουμε καμία τύχη να είμαστε κοντά του ως δημοτικοί σύμβουλοι ή ως συνεργάτες του και τότε ένας σύντροφος από σας μου είπε«Δημήτρη δεν φοβόμαστε την αποτυχία σου αλλά την συντριβή σου» και σας είπα με αφορμή του εορτασμού των ημερών της 25ης Μαρτίου «εάν έτσι σκεφτόντουσαν οι υπόδουλοι Έλληνες, δεν θα είμαστε ακόμη ελεύθεροι»και τότε πήρα το ο.κ από σας λέγοντας με  –προχωράμε-. Συνεπώς, αυτή η μάχη πρέπει να συνεχιστεί ώστε τον Γιώργο Παπανικολάου να τον κάνουμε τον πρώτο Άρχοντα αυτής της πόλης.
     
Μία βδομάδα απομένει από αυτό που έγραψε ο Γιώργος Σεφέρης.

«Πότε θα ανθίσουν τούτοι οι τόποι;. Πότε θα έρθουν καινούργιοι   άνθρωποι να συνοδεύουνε την βλακεία στην τελευταία της κατοικία;».  

Φίλες και φίλοι,
Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Η συνύπαρξη και οι δεσμοί ατόμων μιας πόλης, ενός δήμου ή ενός κράτους δεν είναι μια σύμβαση που υπογράφετε, αλλά μια σχέση που στηρίζεται στη φύση του ανθρώπου για την συμβίωση με άλλα άτομα, για τον λόγο αυτό είναι αναγκασμένο το άτομο να συνυπάρχει.

Η βοήθεια που παίρνει και δίνει το κάθε άτομο, αποτελεί μέρος της συμβίωσης και της συνύπαρξης του. Αυτή λοιπόν η συνύπαρξη και η βοήθεια που παίρνει το κάθε άτομο και που εκφράζεται με την εμπιστοσύνη που δείχνει σ’ αυτό, πρέπει πρωτίστως  να ανταποδίδετε με  ευχαριστίες και δευτερεύοντος με έργα και πράξεις για το καλό της συνύπαρξης. Όμως για να γίνει υγιείς αυτή η σχέση, το κάθε άτομο πρέπει να εκπέμπει εμπιστοσύνη, αυτή την εμπιστοσύνη, κυρίως πρέπει να την εκπέμπουν άτομα που διεκδικούν το αξίωμα του άρχοντα της πόλης.

Όταν αυτά τα άτομα διεκδικούν το αξίωμα του άρχοντα της πόλης, τότε αυτά τα άτομα με τις πράξεις τους πρέπει να κάνουν ευτυχισμένους τους πολίτες και οι δεσμοί της  συνύπαρξης, γίνονται κρίκοι αδιαίρετοι.

Τελικώς, τα ανωτέρω δεν αποτελούν μόνον μια  Πλατωνική ή Ισοκρατική φιλοσοφική σκέψη, αλλά εμπνέουν με κατεύθυνση της αλλαγής νοοτροπίας και το ξεπέρασμα διαφορετικών αντιλήψεων και αγκυλώσεων.  Σε αυτές τις διαφορετικές λογικές και αντιλήψεις. Ευτυχώς για τη Γλυφάδα μας είναι ο υποψήφιος και αυριανός Δήμαρχος της πόλης μας -Γιώργος Παπανικολάου-.

Ο Γιώργος Παπανικολάου δείχνει ότι ξέρει να διαχειρίζεται κρίσιμες καταστάσεις, αυτό έδειξε μέχρι σήμερα με όσα έχουν ακουστεί, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους δύο συνεργάτες του (υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι) δια μέσου μιας  ψευτοεφημερίδας  και δήθεν δημοσιογράφου εις βάρος των. Έδειξε επίσης ότι γνωρίζει άριστα να κινείτε και να αποφεύγει τα αγκάθια και τα τριβόλια που του στρώνουν στο χαλί του.Έδειξε ότι δεν ανήκει στην παλαιοκομματική γενιά, είναι η γενιά που φέρνει το καινούργιο και αυτό –δεν είναι ψέμα-. Εάν πιστεύουμε ότι είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας χωρίς τις αγκυλώσεις παρελθόντων ετών,τότε, και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες αυτής της πόλης. Εμείς ως πολίτες αυτής της πόλης πρέπει με την πράξη μας (στήριξη την επόμενη Κυριακή 25-5-2014) πρέπει να πούμε  στον Υποψήφιο Δήμαρχο ως πολίτες αυτής της πόλης ό,τι -κ. Παπανικολάου σε εμπιστευόμαστε,  σε αναγνωρίζουμε για όλα τα παραπάνω- και σε ανεβάζουμε στο ύπατο αξίωμα του άρχοντα της πόλης, όμως από σένα  περιμένουμε έμπρακτα αποτελέσματα μόλις γίνεις Δήμαρχος.

Επίσης συνεχίζοντας να πούμε ως πολίτες αυτής της πόλης. Σε ευχόμαστε καλή επιτυχία και μη ξεχνάς αυτό που είπε ο Ισοκράτης ότι «οι άρχοντες με τι πράξεις τους πρέπει να κάνουν ευτυχισμένους τους πολίτες».

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ηΓλυφάδας μας» του Γιώργου Παπανικολάου.


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 κξαδφξκ ΛΣΚΔΦΚ 'ΠΔΦΞΛΚ

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια