ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ»

                    ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Το νέo σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών (πλέι οφ και πλέι άουτ) έχει δημιουργήσει διαφορετικές αντιδράσεις. Ο τεχνικός της Γλυφάδας, Δημήτρης Σελετόπουλος μιλώντας για το θέμα είπε: «Τα σωματεία επίσημα ενημερώθηκαν για την αλλαγή διεξαγωγής του πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης.


 Συμφωνώ απόλυτα με τη διεξαγωγή των πλέι οφ, γιατί έτσι δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες να διεκδικήσουν κάτι καλό. Αρκεί βέβαια οι ομάδες να αποφασίσουν τι θέλουν και πως θα μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η τελευταία σεζόν που είχαμε εκπροσώπηση από πέντε ομάδες ήταν τη σεζόν 2012-13. Από τότε και μέχρι τώρα έχουμε μόλις δύο ομάδες, τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στο σύστημα των πλέι άουτ υπάρχει κατά τη γνώμη μου ένα λάθος. Όπως μας έχουν δείξει τα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, πάντα υπάρχει μια ομάδα που είναι πολύ κακή. Τώρα βάζοντας αυτή την ομάδα να παίζει με τον 9ο, και σε δύο ή τρία ματς να κρίνεται η παραμονή, είναι σαν να ακυρώνεις την προσπάθεια όλων των προηγούμενων μηνών. Ίσως θα έπρεπε να ακολουθηθεί το μοντέλο του βόλεϊ, όπου οι ομάδες που μετέχουν στα πλέι άουτ μεταφέρουν τους βαθμούς από την κανονική περίοδο».
Μιλώντας για τη Γλυφάδα ο Δημήτρης Σελετόπουλος είπε: «Στόχος μας είναι να βρεθούμε μίνιμουμ στην 8η θέση και να αποφύγουμε τη διαδικασία των πλέι άουτ. Η Γλυφάδα είναι ένα κράμα πολλών νέων παιδιών και κάποιων πιο έμπειρων. Η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια και γι αυτό διοργανώνουμε το Σάββατο και την Κυριακή το τουρνουά με τη συμμετοχή του Εθνικού, του Π. Φαλήρου και της ολλανδικής Πόλαρ Μπίερς, στην οποία παίζουν ο Ευάγγελος Δουδέσης, ο Ανδρέας Μιράλης και ο Μάξιμος Πετρόχειλος».

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Σάββατο 18/10
18.00 Γλυφάδα - Π. Φάληρο
19.00 Πόλαρ Μπίερς - Εθνικός

Κυριακή 18/10
10.00 Εθνικός - Π. Φάληρο
11.00 Γλυφάδα - Πόλαρ Μπίερς
17.00 Πόλαρ Μπίερς - Π. Φάληρο
18.00 Γλυφάδα - Εθνικός
*Στις 12.00 θα παίξουν οι έφηβοι του ΑΝΟΓ με τους νέους της Πόλαρ Μπίερς



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια