ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΑΜΑΛ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ ΔΕΙΠΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Τα τηλεοπτικά συνεργεία, με τα γνωστά λευκά πλήρως εξοπλισμένα βαν, είχαν στηθεί από νωρίς έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Η φωτογράφοι είχαν οπλίσει τις μηχανές τους, οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα, ένα μικρό επεισόδιο δημιουργήθηκε μάλιστα μεταξύ δύο γνωστών δημοσιογράφων οι οποίοι εκπροσωπούσαν πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς, για τον ίδιο μεγαλοεπιχειρηματία ιδιοκτήτη. Οι προβολείς είχαν ανάψει χαρίζοντας εκτυφλωτική λάμψη στα μαρμάρινα σκαλοπάτια της Μεγάλης Βρετανίας. 


Τρίτη 14 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 8 το βράδυ οι εκπρόσωποι του Τύπου περίμεναν την ωραία σταρ δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ να εμφανιστεί στο κεφαλόσκαλο. Οι πληροφορίες ήθελαν τη σύζυγο του διάσημου ηθοποιού να βγαίνει από το ξενοδοχείο για να απολαύσει το δείπνο της σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, αλλά τελικώς ήταν λανθασμένες. Η κυρία Αλαμουντίν δεν επιθυμούσε η συγκεκριμένη βραδινή έξοδος της να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Η Αμάλ δεν εμφανίστηκε στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Κατέβηκε με το ασανσέρ στο λόμπι, έστριψε δεξιά και αμέσως μετά αριστερά για να βρεθεί στο Winter Garden. Μέσω του δημοφιλούς Χειμερινού Κήπου του ιστορικού ξενοδοχείου, προχώρησε στην εσωτερική βεράντα και από εκεί βρέθηκε στην έξοδο της Πανεπιστημίου. Η γοητευτική Αμάλ, ντυμένη με μαύρο μεταξωτό στενό cigarette παντελόνι, φλοράλ τουνίκ με μπάσκα και ψηλοτάκουνες γόβες χώθηκε σε πολυτελή λιμουζίνα, η οποία την περίμενε επί της οδού Πανεπιστημίου. Μαζί της ήταν γνωστοί δικηγόροι κ.κ. Ρόμπερτσον και Πάλμερ.

Το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε στην παραλιακή λεωφόρο και από εκεί στη Γλυφάδα όπου και σταμάτησε μπροστά σε ένα πολυτελές σπίτι επί της οδού Κατάκη 5. Εκεί βρίσκεται το σπίτι της γνωστής συνεργάτιδας του πρωθυπουργού κυρίας Λίας Δανιόλου. (Συλλογή κοσμημάτων της αδελφής της κυρίας Δανιόλου σε αρχαιοελληνικό στυλ, πωλούνται μέσα στην μπουτίκ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία). Η οικοδέσποινα είχε φροντίσει να ετοιμάσει ελληνικές σπεσιαλιτέ, ντολμαδάκια, μελιτζανοσαλάτα, κοκορέτσι, ελληνικό κρασί κλπ. Η κυρία Αλαμουντίν Κλούνεϊ φαίνεται να απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα. Μην ξεχνάμε ότι το μεσημέρι δοκίμασε ψάρια με ελληνική σαλάτα στο εστιατόριο Βαρούλκο στο Μικρολίμανο. Η κυρία Κλούνεϊ παρέμεινε για αρκετή ώρα στο σπίτι της κυρίας Δανιόλου στη Γλυφάδα. Όπως ήταν φυσικό βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των προσκεκλημένων.

Η επιφανής λιβανεζο-βρετανικής καταγωγής δικηγόρος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε τα γλυπτά του Παρθενώνα να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου  η κυρία Αλαμουντίν-Κλούνεϊ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά. Αμέσως μετά θα ξεναγηθεί στο μουσείο της Ακρόπολης ενώ στη μια και μισή το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Νωρίς το απόγευμα θα ανέβει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά της εννέα το βράδυ αποκαλύπτω ότι η Αμάλ θα παρακαθίσει σε δείπνο με το ζεύγος Βαρδή και Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Το ζεύγος Βαρδινογιάννη παραθέτει το δείπνο σε πριβέ αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Plaza. Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη τέσσερις μήνες πριν ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco είχε ηγηθεί μέσω συμποσίου στο μουσείο της Ακρόπολης διεθνούς προσπάθειας για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Γίνετε σαφές και αυταπόδεικτο για ποιους λόγους οι δεξιοί στα νότια και τη Γλυφάδα δεν επιθυμούσαν να υφίστανται ΜΜΕ στα ερτζιανά. Η Γλυφάδα είναι η περιοχή που ''κρύβονται'' άπαντες από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πολλές κάμερες.
Είδες έστω και μια φορά το σύνολο απο κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται στη Γλυφάδα;

Αναδημοσίευση από glyfadaweb.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια