ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Α.Ο.Ν.Α. ΕΝΕΡΓΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του Α.Ο.Ν.Α., δώστε μία χείρα βοηθείας, χαρίστε ένα χαμόγελο, προσθέστε λίγο φως στη ζωή όλων μας!!!

Σε μία εποχή που τίποτε δεν περισσεύει, ο Α.Ο.Ν.Α. ως «ζωντανός οργανισμός» συναισθανόμενος τις ιδιαίτερες συνθήκες και προκλήσεις της εποχής που διανύουμε, αποδεικνύει με μία σειρά από ενέργειες ότι λειτουργεί με μεγάλη ευαισθησία και με κοινωνικά αντανακλαστικά εντός της κοινωνίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.
 

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογός μας έσπευσε να αναλάβει μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία και να ζητήσει το περίσσευμα ανθρωπιάς από τα μέλη, τους φίλους, αλλά και τους υποστηρικτές του Συλλόγου μας, προκειμένου να τείνουμε όλοι μαζί μια χείρα υποστήριξης και βοηθείας σε όσους συνδημότες μας το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη!
Με απόφαση του Δ.Σ., ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης απεύθυνε έκκληση προς όλους του κατοίκους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, αλλά και σε όσους νιώθουν πως μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και ευαισθησίες, όπως συμβάλλουν σε μία μεγάλη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, που θα αποδοθούν με κεντρική διάθεση προς όλους όσους τα χρειάζονται.
Βασικό μέλημα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας με έντονο τον κοινωνικό της χαρακτήρα, είναι η ανάληψη δράσης υπέρ της κοινωνικής συνοχής, με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού για τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί καίρια από την οικονομική κρίση, καθώς και η ευαισθητοποίηση ατόμων και ομάδων πληθυσμού του Δήμου μας, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί σε ένα γενναίο πρόγραμμα στήριξης των οικονομικά αδυνάμων συνανθρώπων μας.
 
Παράλληλα, ο Σύλλογος συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία (9 Νοεμβρίου) με σκοπό τη δημιουργία μίας «τράπεζας» αίματος, που διεξήχθη σε συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του «Γ.Ν.Α. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ». Επιπλέον, πριν από περίπου ένα χρόνο ο Α.Ο.Ν.Α. δημιούργησε τη δική του τράπεζας αίματος για την κάλυψη όποιων πιθανών αναγκών προκύψουν για τους αθλητές μέλη, καθώς και για τους φίλους του Συλλόγου.
 
Επίσης, πριν από λίγους μήνες ο Α.Ο.Ν.Α. προχώρησε σε συλλογή και δωρεά παιχνιδιών προς το Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» με σκοπό να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, μία ενέργεια που είναι στα σχέδιά μας να επαναληφθεί και κατά την ερχόμενη εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
 
Επιθυμία μας είναι να αποδείξουμε ότι ο Α.Ο.Ν.Α. είναι ενεργό κύτταρο της κοινωνίας της Αργυρούπολης και όχι αποκομμένος από αυτή, διατηρεί ανοιχτές τις «κεραίες» για να συνεισφέρει όπου και όποτε το καλεί η κοινωνική, επίκαιρη ανάγκη των συνανθρώπων μας, με όσα μέσα μπορεί να διαθέσει.

Για το σκοπό αυτό, προκειμένου να αναδεικνύεται ο κοινωνικός χαρακτήρας του Συλλόγου και του ανθρώπινου δυναμικού του, μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ., ο Α.Ο.Ν.Α. πήρε την πρωτοβουλία και κυκλοφόρησε ένα πρότυπο μηνιαίο ενημερωτικό έντυπο. Μέσα σε αυτό υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για όλες τις κοινωνικές και αθλητικές δράσεις του Συλλόγου.
 
Επιπροσθέτως, και επειδή ο σεβασμός προς το παρελθόν εξασφαλίζει τη δυναμική συνέχεια προς το μέλλον, ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης, τιμώντας την Ιστορία του, θα αναδείξει τη διαδρομή που «διήνυσαν» όλοι οι άνθρωποι, αθλητές και παράγοντες που υπήρξαν συστάδες του οικοδομήματος που λέγεται «ΑΟΝΑ» μέσα από ένα ειδικό τετρασέλιδο ένθετο με πολύ σπάνια ντοκουμέντα και στοιχεία!
 
Από το επόμενο τεύχος (Δεκεμβρίου) στο έντυπο «Τα Νέα του ΑΟΝΑ» ο κ. Μιχάλης Πεσιρίδης, ο οποίος υπήρξε αθλητής του Συλλόγου από το 1976 έως και το 1991, ενώ εργάζεται στον Δήμο Αργυρούπολης τα τελευταία 31 χρόνια, θα ξεδιπλώσει το συγκλονιστικό παζλ, που σχηματίζει η Ιστορία του Α.Ο.Ν.Α.
 
Εν αναμονή, λοιπόν, για τα καλύτερα που έρχονται για τον παλαιότερο Αθλητικό Σύλλογο της πόλης μας, η ανάγκη για αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας είναι επείγουσα γι’ αυτό και αντί επιλόγου επαναλαμβάνουμε το αίτημα για μία κοινή και μαζική προσπάθεια στήριξης όλων όσων το χρειάζονται…

Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του Α.Ο.Ν.Α., δώστε μία χείρα βοηθείας, χαρίστε ένα χαμόγελο, προσθέστε λίγο φως στη ζωή όλων μας!!!

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια