ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Εκδήλωση που θα παρακολουθήσουν μαθητές των τελευταίων τάξεων της Μέσης εκπαίδευσης 
Εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας και Επαναπροσανατολισμού» διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, ο ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας. 



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας (Σ. Καράγιωργα 2 & Λ. Ποσειδώνος) και απευθύνεται σε νέους, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Θα παρουσιαστούν η Διαδικτυακή Πύλη Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους και ενήλικες, τα έγγραφα Europass, ενώ μόνο για ενήλικες θα υπάρχει και η δυνατότητα ατομικής συμβουλευτικής.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, από τις 11 π.μ.  ως τις 2 μ.μ., απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες (Γ’ Γυμνασίου και Α,Β,Γ Λυκείου), οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο παρουσιάσεις ανά ώρα: την παρουσίαση για την Πύλη των Εφήβων (διάρκειας περίπου 20 λεπτών) και την παρουσίαση για τα έγγραφα του Europass (αντίστοιχης διάρκειας). 

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, από τις 4 μ.μ.  ως τις 7 μ.μ., απευθύνεται κυρίως σε νέους και ενήλικες (σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, εσπερινά, ΙΕΚ, κλπ.), οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αντίστοιχα δύο  παρουσιάσεις ανά ώρα. 

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια