ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Συνεπείς στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση τους τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα» έδωσαν δυναμικό παρών στην ετήσια συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι  στο Γκολφ Γλυφάδας. 
Περισσότερα από 650 άτομα σε ευχάριστο κλίμα διασκέδασαν με τα αστεία του Γιάννη Μπουρνέλητaτραγούδιa των Τ. Κατοπόδη, Μπ. Αργυράκη, Π. Ιμβριου, Γ. Σακή, Γ. Βελλισάρη, ΓιώταςΚόκκορη  και την ορχήστρα του Κ.Κόκκορη και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών. Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν πολλοί επώνυμοι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης κατά την  ομιλία του καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Δυνατή Γλυφάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Δημότη και απέναντι στα προβλήματα της πόλης. Θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ολοκλήρωση των έργων που ως δημοτική αρχή εξασφάλισε τις προϋποθέσεις και έθεσε  τα θεμέλια για την έναρξης τους.  Θα συνεχίσει χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις στις αξίες και τις προτεραιότητες της να «παλεύει»  για τη βελτίωση της καθημερινότητας  στην πόλη με την ίδια αποφασιστικότητα, τόλμη και ενότητα.
Κλείνοντας την ομιλία του με ευχάριστη διάθεση ευχήθηκε σε όλους  καλές γιορτές και η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αισιοδοξία και απασχόληση στη νέα γενιά που τόσο βάναυσα πλήττεται.

















Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης






















Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Του Κώστα Μητρόπουλου

Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ πηγη ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

 πηγη

Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια