ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

TO «INBI» ΠΑΕΙ ΓΛΥΦΑΔΑ

Από την Τετάρτη 17/12 το δημοφιλές ιαπωνικό ρεστοράν θα το βρίσκουμε στα νότια προάστια με την ίδια ομάδα στην κουζίνα του και νέα πρόσωπα στη μπάρα. 
Επιστρέφοντας στην Αθήνα έπειτα από ένα ακόμη καλοκαίρι στην Costa Navarino, το γνωστό ιαπωνικό bar-restaurant αποφάσισε μια ακόμη, εσωτερική αυτή τη φορά, μετακίνηση. 


Την Τετάρτη 17/12 πατάει χειμερινό restart όχι πια στο Κολωνάκι, αλλά στην οδό Λαζαράκη, στη Γλυφάδα. Στη νέα του έδρα η σχεδιαστική λογική κρατάει και πάλι τις γραμμές λιτές (το ντεκόρ υπογράφει η αρχιτέκτονας-interior designer Αμαλία Ποντίκα ), με το yellow tail tataki με σος σόγιας-τρούφας, τη σιγομαγειρεμένη πανσέτα με γλάσο μελιού και yuzu, το σολομό με την σος γουασάμπι και πολλές παρτίδες σούσι να πλαισιώνονται με σκούρο ξύλο, γρανίτη και θεατρικούς φωτισμούς. Η κουζίνα του Ιnbi διατηρεί ατόφια την ομάδα της –executive chefs παραμένουν οι Παναγιώτης Τζιουρτζιούμης και Σταμάτης Σκριάπας (φωτό ) και sushi chef ο Takaaki Otsuka–, το μπαρ όμως έχει νέα πρόσωπα: head bartenders ανέλαβαν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Φράγκος, ιδιαίτερα ταλαντούχοι και οι δύο. 

Λαζαράκη 26, Γλυφάδα, 2109680606.

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Του Κώστα Μητρόπουλου

Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ πηγη ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

 πηγη

Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια