ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ‘ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ , ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ , ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ’ (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 άνοιξε η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου μας με την διεξαγωγή της 1ης εκδήλωσης στολισμού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από ανακυκλώσιμα υλικά ‘Υιοθετώ ένα δέντρο για μια Πόλη φωτεινή‘ στην οποία συμμετείχαν οι τρείς τελευταίες τάξεις των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας. 
Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία των κοινοτήτων Ελληνικού και Αργυρούπολης και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων και τους Συλλόγους γονέων & Κηδεμόνων διεξήχθη για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση !!


Πρωταρχικός σκοπός  μας ήταν να αποκτήσουν τα παιδιά της πόλης μας οικολογική συνείδηση  , να υιοθετήσουν μέσα από τις δράσεις της εκδήλωσης μας πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, έτσι ώστε να γίνει στάση ζωής τους,  να ψυχαγωγηθούν μέσα από την τέχνη της δημιουργίας καθώς και να ενισχύσουμε στα παιδιά μας το πνεύμα της ομαδικότητας και της φιλίας .
O Δήμαρχος μας υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα  με το άναμμα των  δέντρων  της πόλης μας   επιφυλάσσοντας μια  έκπληξη καλώντας τον Άγιο Βασίλη να μοιράσει γλυκίσματα στα παιδιά.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες με τη συνεχή βροχή, δεν στάθηκαν καθόλου ικανές να ματαιώσουν αυτές τις πρώτες και πολύ όμορφες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.
Μαζί με τον φωτισμό και στολισμό του Δημαρχείου, το φωτισμό του Σπιτιού της Γυμναστικής, τον φωτισμό με λαμπιόνια πολλών δένδρων στις πλατείες της πόλης, καθώς και την τοποθέτηση Φατνών της Γέννησης σε κεντρικά σημεία των  δύο δημοτικών κοινοτήτων, όλα αυτά και άλλα έδωσαν στην πόλη τη χαρούμενη εορταστική  ατμόσφαιρα, που είχε πολύ καιρό να δει και την χρειαζόταν oι κάτοικοι και δημότες της σήμερα, παρά ποτέ.     
Χορωδίες  ,Αι Βασίλης, μοίρασμα δώρων και άλλες εκπλήξεις αποτέλεσαν το «κλου» της βραδιάς του πανηγυρικού ανάματος των Χριστουγεννιάτικων δένδρων στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη, προς μεγάλη χαρά των παιδιών της πόλης.     




















Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Του ΚΥΡ 


Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ πηγη ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

 πηγη

Ο ΚΥΡ σατιρίζει την επικαιρότητα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια