ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-0 (VIDEO)

H Μπαρτσελόνα σφράγισε το εισιτήριο της προημιτελικής φάσης του Champions League, καθώς διπλασίασε τις νίκες της επί της Μάντσεστερ Σίτι (1-0 στο "Καμπ Νόου"). Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν απέκρουσε πέναλτι του Σέρχιο Αγκουέρο στο 78ο λεπτό.

ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

*επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης


Κατά την προσφιλή της τακτική, η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε με τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Χαβιέρ Μαστσεράνο προωθήθηκε στα χαφ εξαιτίας της απουσίας του Σέρχιο Μπουσκέτς.



Στον αντίποδα, το δεξί άκρο της Μάντσεστερ Σίτι καλύφθηκε από τον Μπακαρί Σανιά και στην επίθεση ο Σέρχιο Αγκουέρο προτιμήθηκε από Έντιν Τζέκο, Βιλφρίντ Μπονί.
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μπήκε φορτσάτη στην αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό ο Νεϊμάρ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Τζο Χαρτ, ενώ στο 11ο ο τρομερός Λιονέλ Μέσι υποχρέωσε τον τερματοφύλακα των "πολιτών" σε απόκρουση με το πόδι.
Εν συνεχεία, ο ρυθμός έπεσε λίγο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να πάρουν το προβάδισμα, όταν μετά από απίθανό γέμισμα του Μέσι στο 32ο λεπτό, ο Ιβάν Ράκιτιτς στόπαρε και "κρέμασε" τον Χαρτ.
Η σεμνή τελετή θα είχε λάβει τέλος από το πρώτο ημίχρονο αν η μπάλα δεν σταματούσε στο αριστερό δοκάρι της Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από δεξί πλασέ του Λουίς Σουάρες στο 44ο λεπτό.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έριξε στη μάχη τον Χεσούς Νάβας για να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική του γραμμή, ωστόσο η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που έχασε τις πρώτες τρεις καλές ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου (49' Μέσι και Ζόρντι Άλμπα, 63' Σουάρες).
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η Μάντσεστερ Σίτι έγινε πιο επιθετική και απείλησε σε δύο περιπτώσεις (σε φάση διαρκείας στο 64' και σε σουτ του Γιάγια Τουρέ στο 67'), τη στιγμή που ο Άλμπα παραβίασε την εστία του Χαρτ από θέση οφσάιντ (ορθώς δεν χρίστηκε σκόρερ).
Ο Πελεγκρίνι τα έπαιξε όλα για όλα αντικαθιστώντας τον Τουρέ με τον Μπονί και πέντε λεπτά αργότεερα (77') είδε τον Αγκουέρο να κερδίζει πέναλτι από τον Ζεράρδ Πικέ, αλλά τον ίδιο παίκτη να αποτυγχάνει να νικήσει τον Τερ Στέγκεν.
Κάπου εκεί οι τελευταίες ελπίδες της Μάντσεστερ Σίτι έσβησαν, ασχέτως αν ο Χαρτ συνέχιζε τις εξαιρετικές αποκρούσεις του, με συνέπεια η Μπαρτσελόνα να διπλασιάσει τις νίκες της.




MVP

Ο Τζο Χαρτ. Δεν ανήκε στο στρατόπεδο των νικητών, αλλά του αξίζει ο τίτλος του MVP, αφού έκανε πολλές και σημαντικές αποκρούσεις. Ο Λιονέλ Μέσι, από την πλευρά του, απέδειξε ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Αδύναμος κρίκος

Ο Σέρχιο Αγκουέρο. Δεν απείλησε καθόλου και έχασε το πέναλτι που θα ξανάβαζε στο κόλπο την Μάντσεστερ Σίτι.

Σχόλιο

Με εξαίρεση μερικές εξάρσεις στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε ότι μπορεί να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε το χρέος της και θα πάει φορτσάτη στο clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ως εκ τούτου, η Αγγλία δεν θα έχει εκπρόσωπο στην προημιτελική φάση του Champions League για δεύτερη φορά τις τελευταίες τρεις σεζόν.
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Άλβες (91' Αντριάνο), Ματιέ, Πικέ, Άλμπα, Μαστσεράνο, Ινιέστα, Μέσι, Ράκιτιτς (84' Ραφίνια), Νεϊμάρ, Σουάρες.
Μάντσεστερ Σίτι (4-4-1-1): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Τουρέ (72' Μπονί), Νασρί (46' Νάβας), Σίλβα, Μίλνερ (87' Μίλνερ), Αγκουέρο.
 phgh












Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια