ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Α. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το ζήτημα που ανέκυψε μετά την νέα απαγόρευση στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα ως εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού.



Ο βουλευτής Σερρών τόνισε πως για μια ακόμη φορά καταλύεται το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η Λαϊκή Κυριαρχία και πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου.
Απαντώντας στον πρόεδρο του Πασόκ τόνισε πως αν τηρούνταν ο νόμος και οι κανονισμοί ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκονταν στη φυλακή για όλες τις ατασθαλίες και τα οικονομικά εγκλήματα στελεχών του κόμματός του. Ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το Πασόκ κατατάχθηκε τελευταίο και ότι η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας.
Αναφορικά με την Νέα Δημοκρατία είναι υποκριτικό να μιλά το κόμμα στο οποίο ανήκουν οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Απαντώντας στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόνισε πως φέρει ακέραια ευθύνη για την κατάλυση της Λαϊκής Κυριαρχίας, αφού επέτρεπε την λειτουργία της Βουλής με ελλιπή σύνθεση.
Τέλος, τόνισε για ακόμη μια φορά πως με τηλεφωνικές παρεμβάσεις συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς σήμερα ο εισαγγελέας Φυλακών ενημέρωσε τηλεφωνικά (!) τους προφυλακισμένους βουλευτές ότι απορρίπτεται παράνομα και αναιτιολόγητα το αίτημα τους να προσέλθουν στην Βουλή.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια